Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zarobek Yang na Reinor ?30 minut = 600kk.

Restive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i dość dobry, ale nie lepiej zrobić WP'ka wziąść jakiegoś buffa i full WW ogarniamy i ze jednego ww

szkate nieb smierci,zaszuszona glowa nieb krysztal i okolo 250kk i dobry exp :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Dobre? 60% na yang w eq, moneta is (można i bez) i do V2 pająków na 2 - 3 spot. W 1h z monetą ok 5 - 6 b (mój przykład), bez monety ok 1,7kkk.

Opublikowano

Dobry sposób na niskim lvlu , ja chodzę 55 lvl WP do v2 i na 2 komnaty jadę ładna kasa ;)

Dobre? 60% na yang w eq, moneta is (można i bez) i do V2 pająków na 2 - 3 spot. W 1h z monetą ok 5 - 6 b (mój przykład), bez monety ok 1,7kkk.

Znaleźć wolnego spota graniczy z cudem właśnie poprzez rozpowszechnianie tego sposobu, który jest jednym z lepszych. Bardziej się opłaca natomiast chodzić na rippa gdyż za trutę dostaniemy nawet ~75b (koleś od 2 dni szuka truty za 45b).

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Znaleźć wolnego spota graniczy z cudem właśnie poprzez rozpowszechnianie tego sposobu, który jest jednym z lepszych. Bardziej się opłaca natomiast chodzić na rippa gdyż za trutę dostaniemy nawet ~75b (koleś od 2 dni szuka truty za 45b).

Nie jest problem. Jakiś czas temu, chyba 2 - 3 dni temu lajtem 3 komnaty puste były pierwsze. Poza tym wiadomo musisz główną postać przysłać, bo dzieciaki wbijają i odbijają spota. Wystarczy na głównej mieć full abs i po prostu się trzymać, sami odejdą. Poza tym do dyspozycji masz 5ch

Opublikowano

Ten serw to lipa ^.^

Dlaczego tak uważasz?

Taka wypowiedź nie ma sensu...

Może jakieś argumenty?

@Topic:

W V2 Loch Pająków o wiele lepiej.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Budowniczy
Opublikowano

najlepiej ww sam byłem było 50 drop ynag w 3 osoby 500kk na głowe ale to było na początku serwa teraz wp buffka jest bóg ,że jak jestes w m1 exp ci leci a na ww jak byś był sam xD (nie wiem czy nadal działa) fajny drop broni na 75 sam osobiścoie w 1 dniu 3 żale

Opublikowano

ja na poczatku serva z kolegą obaj 60lv +buff i red las metki na poczatku serva to byl pro zarobek

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...