Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terrain control - Niesamowity generator map na serwer.

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wam powiem czemu autor tego tematu nie robi poradnika do Terrain Controla oto kilka powodów:

1. Jest dla niego za trudny :]

2. Ma zbyt dużo opcji i nikomu nie chce się opisywać wszystkiego bo jest tego baardzo dużo ;p

3. Jak by dzieciaki posiadały by ten generator to był by koniec tych serwerów które go używają

4. Autor ma dobry sposób na Like bo tutka do TC nawet na angielskich forach ciężko znaleźć :)

5. Kto opanuje terrain control'a ma niepowtarzalny serwer jak na tacy podany

6. Na 9 miesięcy moich poszukiwań spotkałem tylko jedną osobę poza mną która go opanowała więc..

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wam powiem czemu autor tego tematu nie robi poradnika do Terrain Controla oto kilka powodów:

1. Jest dla niego za trudny :]

2. Ma zbyt dużo opcji i nikomu nie chce się opisywać wszystkiego bo jest tego baardzo dużo ;p

3. Jak by dzieciaki posiadały by ten generator to był by koniec tych serwerów które go używają

4. Autor ma dobry sposób na Like bo tutka do TC nawet na angielskich forach ciężko znaleźć :)

5. Kto opanuje terrain control'a ma niepowtarzalny serwer jak na tacy podany

6. Na 9 miesięcy moich poszukiwań spotkałem tylko jedną osobę poza mną która go opanowała więc..

Hyyym ale Terrain control jest strasznie łatwy... w komentarzach w pliku konfiguracyjnym wszystko pisze. a angielski tutek to kwestia 30 sec... i masz pięknego tutka z opisana każda opcja a nawet rysunkami jak wygląda teren po ich użyciu. I właśnie spotkałeś 2 osobę która go opanowała :P i to juz dawno... Szkoda tylko ze nie mam od dawna żadnego serwerka by się nim pobawić :(

Reszta internetu to nie polska. Tam nie ma 95% debili proszących o łapki za pomoc i 5% ogarniętych ludzi. Tam jest odwrotnie :) w Polsce napiszesz temat o pomoc dostajesz 40 odp o niczym ale oczywscie "daj like/lapke/piwo" i MOŻE po 10 dniach ta jedna dobra odp. A gdzieś na angielskim forum napiszesz o pomoc i po 10 min masz odp. nawet z propozycja jak to lepiej zrobić. Taka prawda....

Ciekawe czy ktoś zacznie mnie wyzywać... w końcu to polska :)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Jaja sobie robisz?

Uwaga wreszcie nadszedł dzień kiedy udostępniam pliki z TC !

Link do pobrania

http://speedy.sh/pb8jc/TerainControlByMrMagnus95.rar

Skan

Mogę to ściągnąć mając premium? Przecież nie można wstawiać takich linków .. Zmień na inny host

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie no to jest EPICKIE !!!! ;D koniecznie muszę pobrać ;p

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...