Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód

Novvak97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej polecam Evorę, oba wozy są bardzo porównywalne, ale według mnie minimalnie lepsza jest Evora, kwestia gustu.

Po zatym z tego co pamiętam, to Evora jest dość sporo tańsza.

Opublikowano

Evora to gowno, jezeli chce sie ktos sprawdzic evora vs murcielago , prosze napisac na nfs nick ALBIZDR

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Najlepej Lexusa LFA ja go mam i mi się wydaje że to najlepszy samochód w grze za IGC :) a jak się go podlepszy na same ULTRA To będzie PRO :) a wedłuch co ty tu podałeś to bardziej EVORA ale mówie lotus kosztuje 2.000.000 :D Zbieraj kase bo tera łatwo 10.000 za pościg. I teź mam labo :) ale teź dobre :D jest ale EVORA LEPSZA

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

ja mam lfa i nim nie jezdze bo murcielago jest duzo lepszy, lfa na osiagach 760/890/700 przegrywa z moim murcielago 711/800/600

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Dla mnie lambo i lexus to dwa różne typy samochodów do różnych wyścigów i nie powinno się ich porównywać w np jednym wyścigu ale w kilku... Chodzi mi o to że lexus bardziej spisze się na długiej prostej, a lambo na krótkiej prostej.

Opublikowano

gt2 997 jest naj ;p z tego co czytam ;p

Wczoraj tez je wyprzedzilem o 20 sekund to mi napisal ze jestem cheater, a mial porzadne osiagi 900/870/670 cos takiego

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

zaraz ci wrzuce screena co robie lamborghini lp640 z tym niby najlepszym teraz samochodem dostepnym na nfs porshe gt3rs, patrz spoiler

a może chodź z moim mustangiem 1 vs 1 :) a co do tego porsche to nie kazdy jest zawodowym kierowca.. moze akurat ci sie trafil jakis bot:D

Opublikowano

Z tych dwóch (LP640 i Evora)- Lambo brał bym na trasę mało kręta z dużym fragmentem autostrady, Evorę do tras krętych np. w Chinatown.

Zależy co preferujesz ;)

Ja mam LP670-4SV i raz wygrywam z Porsche GT2/GT3RS i innymi autami z wyższej półki typu RTR-X, a czasem mogę przegrać z LP640 czy nawet z M3 GTR jak trafię na dobrego przeciwnika z autem na race/pro/ultra partach i mocnymi skill modami.

Dużo zależy od kierowcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...