Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

emulator 3.0

Platun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję emulatora/ jakiegoś repacka do aion'a 3.0

I drugie pytanie mam jak najszybciej zainstalować aiion'a ? Miałem go na dysku robiłem format i zrzuciłem go na dysk zewnętrzny teraz skopiowałem go do c:program files itd ściągnąłem NCsoftLauncherSetup i dałem repair ściąga mi coś 1898Mb nie wiem w sumie co to itd... Jak to ściągnie to czy będzie wszystko działać czy coś jeszcze trzeba będzie zrobić ?

PS. I pytanko takie mam jeszcze jedno czy da się zainstalować skopiowanego aiona bez dostępu do internetu ?

Opublikowano

Witam.

Poszukuję emulatora/ jakiegoś repacka do aion'a 3.0

na razie nie ma takiego powszechnie dostępnego

I drugie pytanie mam jak najszybciej zainstalować aiion'a ? Miałem go na dysku robiłem format i zrzuciłem go na dysk zewnętrzny teraz skopiowałem go do c:program files itd ściągnąłem NCsoftLauncherSetup i dałem repair ściąga mi coś 1898Mb nie wiem w sumie co to itd... Jak to ściągnie to czy będzie wszystko działać czy coś jeszcze trzeba będzie zrobić ?

jak ściągnie te 1898 powinno wszystko być dobrze, to mogła być np aktualizacja

PS. I pytanko takie mam jeszcze jedno czy da się zainstalować skopiowanego aiona bez dostępu do internetu ?

zainstalować? aiona pobierasz przez specjalnego launchera i nie trzeba go potem instalować, ale do samej gry co jest oczywiste net jest konieczny

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...