Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard generator

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w ogóle ktoś to ma i mu to działa? 90% tego co było na google jest płatne a jak znajdę darmową wersje to po kliknięciu na przycisk wygenerowania kodu wywala error. Nie proszę tutaj o linki proszę nie zamykać tematu.

Opublikowano

Skanowałem avirą nic nie było. To dlaczego w filmach jest ponad 150 łapek w górę i kilkanaście komentarzy działa itd.

Opublikowano

takie filmy powstają tylko dla zarobku, mój kolega robi filmy, zamieszcza na płatnym hostingu, gdy ty wypelnisz ankiete, zaplacisz sms, what ever, to uploader dostaje kase, i to nie mala, a gdy dostaniesz taki program, to zwykly frooze albo zdjecie generatora, byle co

@a co do komentarzy to robi multikonta, zauwaz ze jakbys chcial napisac komentarz, to sa moderowane

Opublikowano

Możliwe. Ale z tego co widzę i co pobrałem to muszę czekać na promocję. Niech będzie zamknijcie temat.

Omg, nie rozpakowuj nawet tego pliku ! oczywiście, jeżeli chcesz potracić hasła ...

9368_gold.png

Opublikowano

Avira wykrywa wszystko. I kiedyś też próbowałem i nic nie było.

Avira nie wykrywa wszystkiego. Wiem, bo ją mam...

Na pewno nie jest lepsza od virustotala .

9368_gold.png

Opublikowano

Są serwisy które dają łapki w góre i piszą pozytywne komentarze pod filmami. Te serwisy działają tak: Wypełniasz kilka akcji, otrzymujesz kilka wyświetleń, kilka łapek w górę i komentarze typu ,,super, działa''

Dochodzą do tego multikonta.

Zacznij myśleć... PSC przez to by zbankrutował. Takie generatory nie działały i nigdy działać nie będą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...