Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion - problem w privem.

DooS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, mam problem z włączenie priva Aion Infinite, wyskakuje mi This program is unavailable in your country

czytałem na internecie, coś tam z NCsoft, tylko, że ja nie mam tego NCsofta ja pobrałem grę normalnie globala i grałem.

Dzis pobrałem tego NCsofta żeby tam zmienić na NA żeby wbic na tego priva, ale jak to zrobić bez pobierania od nowa ._.

Czy może ktoś zna jakiś inny sposób coś gdzieś wpisać w folderze i będzie gitara.

Z góry dzięki.

Opublikowano

moze sprobój tak : zmień w ustawieniach nc softu launchera by sciagalo pliki NA(file->settings->3 zakladka), potem zacznij sciagac aiona , wybierz folder docelowy zainstalowanego juz aiona i zobacz czy zacznie sie sciagac plik

instalujacy patch NA(chyba 1,5gb) jesli tak, beda prawdopodobnie pliki eu zamienione na NA.

zanim zaczniesz robic tak jak opisalem, radze zrobic sobie kopie aiona.

nie gwarantuje ze to zadziala poniewaz tego nie robilem ale zawsze mozna sprobowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...