Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kerkava

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka kupiłem dziś kerkave przydzialiłem ją do konta,zalogowałem się na 1-3 był statek ubiłem i poleciałem na 1-4 potem 3-4 jak tylko wleciałem na port i wskoczyłem na 3-4 na kerkavie pokazał mi się błąd że nie może wczytac licencji,wylączylem jeszcze raz wlączyłem i teraz mam tak że jak juz klikam start ładuje się mapa i bląd połączenie z serwerem zostalo zerwane niby wczytuje licke ale jak tylko wczora rozlacza mnie na do,wie ktos w czym problem ????? sad.gif

Jak tylko wyłączę kerkave to gra wczytuje się bez problemu.

proszę o pomoc będzie lajk :)

b_560x95.png

Opublikowano

Nie wiem czy to pomoże, ale spróbuj uruchomić kerkava jako administrator, jeśli masz windwos 7,vista ustaw zgodność z xp, a w ostateczności napisz do ivana ;)

Pisz do Ivana BRAWO !! -.- Ivan nie pomoże lepiej pisz do jakiegoś polaka resselera (np. do mnie :P)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

uruchom przeglądarkę z uprawnieniami administratora i zmień proxy przy włączonej kerkawie

Opublikowano

Jak to ivan nie pomoże ? sam nieraz tłumaczył mi różne rzeczy gdy miałem problemy z kbotem itp.

Ja jestem dealerem programów k i jakoś "nigdy" mi nie pomogl

uruchom przeglądarkę z uprawnieniami administratora i zmień proxy przy włączonej kerkawie

przeglądarka jako administrator nic nie da.

@topic kerkava jest offline.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Jak kerkava jest offine?? jak mi działa,teraz mam tylko taki problem,np zaloguje się na mapie 1-2 licencja się wczyta,ale jak np wskoczę na 1-4 to już licka się nie wczytuje,jak spowrotem wskoczę na 1-2 i wrócę na 1-4 to mi się licka wczyta,ale nie zawsze :( czym to może być spowodowane ? dodam że mam windows xp, jak grałem na licencji testowej to bez problemu działało.

b_560x95.png

Opublikowano

Pisz do Ivana BRAWO !! -.- Ivan nie pomoże lepiej pisz do jakiegoś polaka resselera (np. do mnie :P)

Nie pisz do polaków bo to zdziercy i oszuści np kbota możesz kupić za 20zł a oni za 60zł sprzedają hehe śmiech na sali ja za 20 zł kopiłem ^^

jak nie znasz eng to tłumacz google ci pomoże :)

Opublikowano

Nie pisz do polaków bo to zdziercy i oszuści np kbota możesz kupić za 20zł a oni za 60zł sprzedają hehe śmiech na sali ja za 20 zł kopiłem ^^

jak nie znasz eng to tłumacz google ci pomoże :)

Oszust ?? 60zł ?? chłopie nie znasz to się nie odzywaj -.- zobacz sobie cennik a później pierdol warmazony http://kbotik.c0.pl/buy.html link -.-

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Ja jestem dealerem programów k i jakoś "nigdy" mi nie pomogl

przeglądarka jako administrator nic nie da.

Hahah szczerze wątpie, że jesteś dilerem programów K.

A jeśli nawet to chyba na allegro człowieku pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...