Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackMoodMT2 [PL][Hamachi]

kron123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram Fajny Server Oby Szybko Nie Padł !!!

Następne gówno... Jak nie umiecie zrobić serwera na własnych plikach to po co się za to zabieracie ?

Taki Mądry To zrób sam własne pliki to zobaczymy jaki zrobisz i też się pośmiejemy...

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahha weź sie Ty lepiej tutaj nie osmieszaj,jak serwer BlanciQ nie jest dobrze zrobiony to ja nie wiem kim jestem.Jest to jeden z najlepszych serwerow na ktorych grałem.Włożyl w niego dużo pracy a tutaj to co nowy wygląd skilli a po chuj komu to,jebane gotowce.Mimo ze narazie nie gram na CastleMT2 to i tak gorąco polecam ten serwer

Zastanów się co piszesz za nim to napiszesz., serwer CastleMT2 nie jest dopracowany , masa bugów + syfów u NPC , po za tym kogo to obchodzi gdzie ty grasz i czym.Serwerek BlackMoodMT2 jest ogarnięty w porównaniu do innych hamachi.
beznazwyvl.jpg
Opublikowano

Na serwie może zagram, ale małe pytanko. Jest jakiś Launcher z nowymi itemkami z tego serwera?

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Do róbcie sieci all od BlackMoodMT2 do BlackMoodMT2-20 pełne ,a BlackMoodMT2-21+ nie istnieją .

Edit//

Sieci powyżej 21 już działają ale Str teraz nie pyka ...

Opublikowano

Żałosny to jesteś ty i twój serwer nie oceniaj jak sam nie potrafisz dobrego zrobić.

Cwaniaku zrób swój serwer ,, lepszy'' i pokaz nam jaki on jest ;]

Opublikowano

Nie no gram na tym serverze i pwoiem szczerze jestem zadowolony piękna prezka server zarąbisty kultura jest.

Bravo.!!

10/10 +Like.

Opublikowano

Misiu musisz pobrac klienta zmienić w Pliku info na ip GA. i spolsczenie do Klienta wypakować wystarczy trochę pomyśleć.

Edit@

Wyjaśni mi ktoś czemu server OFF przed czasem.?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...