Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Escape Jail by WhiteBoy V1.0

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Trafiłeś tu prawdopodobnie, iż chciałeś

obejrzeć moją najnowszą mapkę

typu Escape na Minecraft 1.3.2!

Mapka została wykonana w 100%

przeze mnie. Jedyne komendy jakie

użyłem to "set time 1" abym

nie musiał budować w nocy.

Poza tym wszystko zostało wykonane

ręcznie. Mapka Escape Jail to mapa

w której głównym naszym zadaniem jest

ucieczka z tajnego więzienia w którym

przeprowadzane są różnorakie

mutacje na ludziach. Jesteśmy

jedynym człowiekiem który nie

został jeszcze zmutowany, przez

co jesteśmy lepiej sprawni

fizycznie od bestii.

Zapraszam do ściągania!

DOWNLOAD:

http://www29.zippyshare.com/v/6030820/file.html

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/d8f18a817a0de9860092de87d73ccf2c08f5b49e5599ac3a6fd800eb1cc8e23a/analysis/1346944399/

Screeny:

20120904165539.png

20120904165618.png

20120904165641.png

20120904165720.png

Poziom trudności mapy:

ŁATWY

ŚREDNI

TRUDNY <-----

UWAGA! PRZED WŁĄCZENIEM MAPY NAJPIERW URUCHOM INNĄ MAPĘ, I UPEWNIJ SIĘ ŻE MASZ USTAWIONY POZIOM: ŁATWY, NORMALNY, BĄDŹ TRUDNY. JEŚLI WŁĄCZYSZ MAPĘ Z POZIOMEM TRUDNOŚCI POKOJOWYM MAPA NIE BĘDZIE DZIAŁAŁA POPRAWNIE, W TAKIEJ SYTUACJI USTAW POZIOM TRUDNOŚCI NA: ŁATWY, NORMALNY, BĄDŹ TRUDNY, WYŁĄCZ GRĘ, I ZAINSTALUJ MAPĘ JESZCZE RAZ!!!

Mapa jest przeznaczona na wersje Minecraft 1.3 +. Wersja mapy to V 1.0. MAPA BĘDZIE ROZBUDOWYWANA!

Administrację bardzo proszę o zdjęcie mi parę %.

Game Over

Opublikowano

Zagrałem do 1 zgonu.. czyli jakieś 5minut...

- Spawn zepsuty (Rodzisz się poza mapą(chyba ze powinno się mieć tylko 1 życie, ale nie widze żeby gdzieś było tak napisane))

- Ciemno jak w d... Na korytarzu mogłeś dać chociaż pochodnię..

Ogólnie to po 1 padnięciu odechciewa się grać, przynajmniej mi :P

Ale pomysł dobry..

Opublikowano

Zagrałem do 1 zgonu.. czyli jakieś 5minut...

- Spawn zepsuty (Rodzisz się poza mapą(chyba ze powinno się mieć tylko 1 życie, ale nie widze żeby gdzieś było tak napisane))

- Ciemno jak w d... Na korytarzu mogłeś dać chociaż pochodnię..

Ogólnie to po 1 padnięciu odechciewa się grać, przynajmniej mi :P

Ale pomysł dobry..

O kur**... Dobrze że mi przypomniałeś. Na początku wstawiłem tam łóżko, które miało być spawnem. Ale je zniszczyłem bo coś przestawiałem. Ok, za chwilę będzie dodany spawn w odpowiednim miejscu.

Game Over

Opublikowano

Ok, dodane: Spawn, teraz odradzamy się w prawidłowym miejscu.

Ogólnie mapka jest przeznaczona dla osób które lubią trudne escapy, a nie tylko zgadywanie ile to 24+91... W korytarzu nie jest tragicznie ciemno, gdy ustawimy jasność na jaskrawą. Jednak dla większego nastroju możemy użyć jasności "nastrojowej".

Game Over

Opublikowano

Oj WhiteBoy ;0 Jak zwykle coś porządnego i dobrego ;) Ściągnołem, pograłem i powiem jedno zajebi**** ;) Polecam oczywiście +

. .

Opublikowano

Mapka bardzo przyjemna, zagrałem z kumplem. Można na niej dobrze się zabawić.

O dziwo dla mnie była trochę trudna, bo ostatnimi czasami wszystkie escape szybko przechodziłem.

Warta polecenia.

Opublikowano

Mapa nieogarnięta. Trzeba zabić jakieś 200 moobów bez miecza często w bardzo małych pomieszczeniach. Na mapie pojawiają się creepery = powodują straty. Przejście 1 korytarza bez cheetowania to jest jakieś 20-30 minut takiej zabawy... Kiedy już przejdziesz dalej i padniesz od niesamowicie dużej ilości moobów (bez miecza i zbroi) musisz od samego początku skakać po parkourach itp. mapa 2/10 ( nie przeszedłem jej do końca ) po 1h dedania przestałem grać. Nawet nie ma jedzenia na tej mapie...

Opublikowano

Mapa nieogarnięta. Trzeba zabić jakieś 200 moobów bez miecza często w bardzo małych pomieszczeniach. Na mapie pojawiają się creepery = powodują straty. Przejście 1 korytarza bez cheetowania to jest jakieś 20-30 minut takiej zabawy... Kiedy już przejdziesz dalej i padniesz od niesamowicie dużej ilości moobów (bez miecza i zbroi) musisz od samego początku skakać po parkourach itp. mapa 2/10 ( nie przeszedłem jej do końca ) po 1h dedania przestałem grać. Nawet nie ma jedzenia na tej mapie...

Właśnie o to chodzi - mapa ma być TRUDNA. Jeśli ktoś lubi grać tylko na łatwych escapach typu odpowiedz na pytania i łatwy parkour- niech nie pobiera tej mapki. Jest ona dla ludzi i cierpliwości. Na creepery nic nie poradzę, raczej nie ma takiego moda. A potwory muszą być, to one dodają tej mapce nastroju.

Game Over

Opublikowano

Dałbyś przynajmniej miecz albo zbroje. Monotonne zabijanie moobów w 10 pokojach na samym początku i dednięcie przy okazji 10 razy jest po prostu nudne. Zmniejszyłbyś ilość korytarzy w których trzeba przesunąć tą dźwignie. Po 2 jak zaczynasz tracisz połowę hp przez co jest jeszcze gorzej zrobić tą 1 misje. Doszedłem do ogromnego pomieszczenia z tabliczkami "Uważaj potwory zabij je albo sam zginiesz" i zrespiło się tam ich tyle że nawet nic nie zdążyłem zrobić. Mapa nie jest trudna jest po prostu cholernie monotonna i nudna bo robić to samo 10x nie jest ciekawe ani trochę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...