Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecze Polskiej Reprezentacji w usłudze PPV?

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to według mnie Tytoń w meczu z Czechami nie zawinił, zawinił Murawski przez co Czesi strzelili gola, a Tytoń nie miał tutaj nic do powiedzenia. Szczęsny zrobił się bardziej celebrytą niż bramkarzem, ale jeżeli jest lepszy to niech stoi w bramce, bo na meczu z Niemcami był naprawdę niesamowity ;) Mam nadzieję, że następny mecz z Czarnogórą wygrają, bo Fornalik będzie wiedział jaką taktykę wybrać. Pozdrawiam ;))

@edit

Tak pan Szczęsny dozdał kontuzji i jeszcze ktoś...To tytoń zagra w dzisiejszym meczu.Ale Wojciech raczej jest lepszy jak w tym meczu bronił z Niemcami a niemcy są drudzy na świecie ...

Kurwa 2:1 dla czarnogóry jprdl.A nie jednak 2:2.Ja pierdole ale chuje znowu 20zł na mecz z Mołdawią.Mam nadzieję że polska ich rozwali.Ale powiem że Lewandowski gwiazdorzy,w 74 minucie miał szanse loba zrobić albo po prostu jebnąć a ten se wyjebał to w kibiców.A wtedy ten sędzia to było chuj zwykły.

To co zrobiły te dziwki z tymi petardami...Powinien być walkower,ciekawe co powiedzą dziadki z UEFY.Przyjadą do nas Serbowie to damy im odpowiedź.

PS.Czemu Ljuboja nie grał w składzie w tym meczu

Jprdl ljuboja to serb..

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Cóż wstyd zaledwie remis 2:2

Kurwa dla mnie to zdanie jest tak śmieszne

Najpierw wszyscy się modlą by Polska się nie skompromitowała ,

A jak już zremisują na trudnym terenie to kurwa nagle wstyd -.-

Opublikowano

Kurwa dla mnie to zdanie jest tak śmieszne

Najpierw wszyscy się modlą by Polska się nie skompromitowała ,

A jak już zremisują na trudnym terenie to kurwa nagle wstyd -.-

Polska reprezentacja od dawna się kompromituje a ten remis to kolejna kompromitacja.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Po pierwsze, zwiększ masę !

A tak serio, poco Murawskiemu 6pak? Siła, szybkość, zręczność mu wystarczy.

Szybkość? Zręczność? Mhmmm, więc tak to się nazywa.

Opublikowano

Mecz z Mołdawią także w PPV :)

20zł

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Kurwa płacę za abonament to wymagam , co im szkodzi włączyć w TVP1 jak pokazują co zimę nudne skoki narciarskie to jest dobrze ale zależy im tylko na kasie , ZŁODZIEJE ! .

Co do meczu to wstyd jak cholera . A kozojebców zapraszamy do Polski .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Brak kasy i skandale dlatego za kasę oglądanie brakuje im kasy to dorabiają dodatkowo przez tego PPV :D

sygnatura3.jpg
Opublikowano

1.Jakby chcieli to kasa by się znalazła

2.Teraz to ja już wole Olimpiade oglądać niż bawić się w szukanie meczy w internecie ...

3.Czas chyba jakiś strajk zorganizować bo tak być nie może ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...