Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co polecacie zrobic?

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób nowe konto, teraz 50lv to kwestia 15 godzin grania. [W moim przypadku - grając 3h dziennie w NT]

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

możesz też zrobić kilka ankiet i mieć kilka nd na start. Jest wiele możliwości jednak mam małe pytanie : jak cie okradli ? wymiana?

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Otóż stała sie nadzwyczajna sprawa dostałem od kumpla\ red łuk u5+4 jakiśsztyle u6+5 i jakas tam szate u5 +4 mam juz ranga ;p dropie lilie co dalej robic :P?

Opublikowano

To tak : teraz jak wbijesz sinka to możesz wyexpić go na kremie bijąc po 1 mobie przy okazji zarabiając na piórkach ;).... Możesz też iść na enkidy bądź bazyle i tam dorpić i sellać

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Dasz rade ! , nie raz okradli osoby z eq na 80-90lvl ;) ale dali rade :P , rob pieczatki rajdow , rajdy , bb , cp 26 , drop matsow : takich jak mandragory , vampie , zielone odlamki , mandragory nie sellaj ;) chyba ze jakiemus graczowi za minimum 1k/szt ale najlepiej robic poty i sellac te poty , jezeli juz masz expic to kometa : z kasy itd moze uzbierasz te 1kk przez noc , nie pamietam juz jak ja mialem z kometa bo ostatnio expilem tak z 1,5roku - 2lata temu.

jak bedziesz miec kase to resell : tylko uwazaj ..; ) ja ostatnio przez swoja glupote bylem troche w tyl ;x no ale trudno xD.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Tak okradli 80-90 lvl ale im jest łatwiej się "wybić" dzięki rajdu ibrahima . Widzę że dostałeś eq . Jeżeli już wyexpiłeś sinka i masz lepszego ranga możesz się wziąść za bb i expienie. Teraz już łatwo wrócisz do normy

Pozdrawiam ;)

Pomogłem? Liczę na +

Opublikowano

@TVMaster tak ale pomysl jak by np. ci ukradli kose na 90lvl u7+8 itd i pokasowali sp np. 99+13 ;) ja bym nie dal rady ;p az tak nie stracilem ale mialem kumpla co go wlasnie okradli z kosy na 90 , wrozki , wrozki z nosmall pokasowali -.- itd , sp wzieli albo pokasowali nie wiadomo , wazne ze jednak zgodzis sie dalej grac:D.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@TVMaster tak ale pomysl jak by np. ci ukradli kose na 90lvl u7+8 itd i pokasowali sp np. 99+13 ;) ja bym nie dal rady ;p az tak nie stracilem ale mialem kumpla co go wlasnie okradli z kosy na 90 , wrozki , wrozki z nosmall pokasowali -.- itd , sp wzieli albo pokasowali nie wiadomo , wazne ze jednak zgodzis sie dalej grac:D.

Kiedyś okradli Knajcika i w 2 dni na holy +13 zarobił więc nawet 97lvl potrafi zacząć grę od nowa.

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

z kumplami ( sirem ) ibre i kartosa none stop. chyba mu zwój dropł

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

ja bym wyexpil tego ranga na 20 job , potem zrobil noob ostac , wbijamy jej gdzies tak okolo 40 lvl , by radzila w 26 cp , zabijamy gargasy , mozna sie szybko wybic , tak samo robic rajdy cuby

­

Opublikowano

zawsze możesz zainwestować np 20 zł i kupić kasę na allegro. Wtedy masz 2 opcję :

1. Wydajesz ją i dupa, nic nie masz

2. Re sell itemków z nm, zarobek spory więc w miecha ok 30kk na czysto jak skupujesz np godz dziennie

Polecam od niego, kupywałem i bez oszustwa

http://allegro.pl/nostale-avalon-gold-1kk-2-50-zl-gratisy-i2608434164.html

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Koleś sella itemki z nm/ Jak pisałem to mówi że ma ok 10kk dziennie

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

na jakim serwie grasz? jak na avalonie to chcaiałbym się zgłosić do twojej rodziny. mam 70lvl luk itd.

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Jeżeli mogę to odradzam tą fam. Jednego dnia mnie przyjęli. Następnego zaraz podnieśli margines i wywalili. A wystarczyło by pomóc przy kilku zadaniach i gotowe.

Opublikowano

Wiesz staraliśmy sie ale jak wolno bijesz nie nasza wina .. Teraz jest +55 wiec all na lod chodzimy Mr podaj nick :) Wiesz jak sie jest nie aktywnym to sie tak ma ... Ze wywalaja

Opublikowano

w 10 min wbiłem. Może faktycznie wolno. A ten wasz LoD w sobotę to totalna porażka. Z tego co czytałem na chacie to nikt nawet lvla nie wbił, tylko ancki potracili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...