Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Armored Kill już jest!

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musial to byc blad bo nazwa angielska brzmi Tank superiority a ta nazwa nie ma nic wspolnego z kontrola sektoru -.-

Dlatego wlasnie mam BL po angielsku ^^ Ale wiem ze nie ktorzy nie moga bo np. nie mieszkaja w Anglii i nie znaja angielskiego na tym samym poziomie co ja, ale trudno :) (uczcie sie,uczcie, przyda sie, chocby i w grach ;) )

Tank- czolg

superiority- wyzszosc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Lol, trzeba mieszkać w Anglii żeby ogarniać battleloga? Do tego wystarczy angielski na poziomie ~ 6. podstawówki więc nie masz się czym chwalić.Superiority przetłumaczył bym raczej na przewagę, dominację.

Odkopmy ten temat.

Moje spostrzeżenia/uwagi:

Z czterech nowych, wielkich map najbardziej przypadły mi do gustu Alborz Mountains i Bandar Desert. Wszystkie mapy mają rozlegle rozłożone punkty przez co nie pozostaje pustych miejsc na mapie, których nikt nie odwiedza. Co do nowych maszynek - jeżdżąca artyleria czyli działo samobieżne zaczyna mi się podobać. Ma sporą siłę rażenia (o ile się nie mylę 1 hit i disabled) co czyni ją wielką maszyną do zabijania w rękach doświadczonego gracza. AC130 czyli kanonierka w trybie podboju nie jest jakoś bardzo przydatna. Z racji dużej ilości wszelkiego lotnictwa na tym trybie szybko znika z mapy. Za to w trybie szturmu atakujący mają przez nią dużą przewagę, kille lecą jak szalone a przeciwnicy często sypią obelgami. :) O ile po przeciwnej stronie nie ma jakiegoś pro pilota, a każdy piechur nie nosi przy sobie streli to dobre staty gwarantowane.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

To zalezy czy ma sie ogarnieta druzyne. :) Wystarcza 2/3 osoby na szturmie z iglami i AC nie ma. Lub tak jak mowisz pilot, ale nie musi byc jakis super ogar bo jak podleci od dolu to mozliwe ze nawet na 1 przelot go zniszczy.

Co do angielskiego to mysle inaczej od Cb. Od poczatku podstawowki mialem 6 z angielskiego ale jestem pewien na 100% ze z tym co sie nauczylem w sql nie bylbym w stanie nawet w 75% ogarnac BL. I nie, nie chodzi mi o wyszukiwarke serwerow bo byla by po chinsku i bym i tak znalazl serwer. Chodzi mi glownie o opisy broni, statystyki, dodatki itp. Takze nie pierdol ze ktos z 6 z angielskiego w PL bedzie w stanie ogarnac BL w 100%. Ale ja tam sie klocic nie bede, kazdy ma inna opinie na kazdy temat i przeciez w koncu to forum o grach a nie o przedmiotach ze sql.

Opublikowano

jesli chodzi o BL angielski nie sprawia mi jakoś wiecej trudnosci mimo wszystko jako Polak chciałbym mieć go w ojczystym języku.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...