Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] Ownage na SnD ^^

1LennyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lenny wykazałeś się teraz wysokim poziomem inteligencji oraz kultury...

"Dzienki" pisze się "dziĘki". Radzę cofnąć się do czasów podstawówki i przypomnieć podstawy pisowni.

Opublikowano

w Imieniu Przemek niema X, więc radzę cofnąć się do chrztu.

byuo.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

dzienki , jestem najlepszym snajperem w polsce

lenart bez przesady ale nie rób jajców ; ))

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

jak znajde aimbota co go nie widac to nagram najlepszy montage na swiecie

0.

Co do montage fajny choć wydaje mi sie że to nie jest całkiem skill nawalasz na oślep troche i wstawiasz to kiedy trafiasz :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Lenny wykazałeś się teraz wysokim poziomem inteligencji oraz kultury...

"Dzienki" pisze się "dziĘki". Radzę cofnąć się do czasów podstawówki i przypomnieć podstawy pisowni.

Lenartu czym chciałeś się popisać ? Bo nie wiem za bardzo.

Nie zauważyłeś, że on trolluję i tylko sobie robi chece? Zawsze taki był.

Co do tematu, ładnie

Co do montage fajny choć wydaje mi sie że to nie jest całkiem skill nawalasz na oślep troche i wstawiasz to kiedy trafiasz :D

Nigdy się nie będzie pro elo w jednej grze :P

Opublikowano

Lenartu czym chciałeś się popisać ? Bo nie wiem za bardzo.

Takim samym ilorazem inteligencji co Ty, "lenny" kręci beke, a Ty brniesz w to...

Nie zauważyłeś, że on trolluję i tylko sobie robi chece? Zawsze taki był.

Jedyny który mnie rozumie <3

Bez tego bym nie istniał, te forum jest za nudne, a ludzie zbyt dojebani... bez osób które "hejcą, gnębią, niszczą i ogólnie srają ludziom do gardeł" było by smutno.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenny w połowie niedorozwinięte dziecko wszystkich wyzywa na "solo" w grze ....

Nie potrafisz tego zrozumieć że połowa Polaków Cię nie lubi? o.O

NoName japa koniu!!! ;) ja też walilem na aimbocie na cw i udawałem ze to lag xD co nie? aa i daje info z konca mapy, bo moje uszy slysza z respa do respa <33

Opublikowano

NoName japa koniu!!! ;) ja też walilem na aimbocie na cw i udawałem ze to lag xD co nie? aa i daje info z konca mapy, bo moje uszy slysza z respa do respa <33

Generalnie to mam na Ciebie wyjebane bo już w to nie gram :) a tak w nawiasie to nie ja dostałem bana za hacki na wszystkie acc ;)

Te Twoje low acc takie niby "pro" a też banik na perma :) DzieciaQ ban perm Lover ban perm NutShot jeszcze aktywny czy też ban perm? xD

Nie poniżaj się B)

2096247301.png

Opublikowano

Generalnie to mam na Ciebie wyjebane bo już w to nie gram :) a tak w nawiasie to nie ja dostałem bana za hacki na wszystkie acc ;)

Te Twoje low acc takie niby "pro" a też banik na perma :) DzieciaQ ban perm Lover ban perm NutShot jeszcze aktywny czy też ban perm? xD

Nie poniżaj się B)

czyli dalej chuja o mnie wiesz śmieciu?;D Boli Cie bo jestem prosem i robie z Tobą co chce na mixie ;P DzieciaQ sell i change IGN na KamVader(aktywne), ___loveeR- sell i ban za other spotted by Fm(nie moja brocha), _nut_shot_ sell ( dalej aktywne, ale do czasu mam nadzieję xD) myślenie nie boli, a pierdolenie, że lece na aimbocie to śmiech, po tym jak zostałeś wyrzucony za txt(chamsy, zeby lenart sie nie przyjebal xD), tylko pierdolisz głupoty, a tak naprawde byłes jestes i bedziesz jebanym zerem, tak jak twoja morda na avatarze na ts buhahaha xD<3

ps: za każdym razem wychodząc z Ts mieliśmy pizde z tego jak wyglądasz (swoja drogą na mixpolu jak Cie zeszmaciłem to nawet mordy psie nie otworzyłes, bo każdy na voice sie śmiał z Ciebie), no ale jak wygląda sie jak gotic+emo z fajka z mordzie i głosem jak 13latek to nie mam pytań ;3 :DxD podobnie jak Twój koleszka Cadabra, który był sponiewierany jak kurwa pod a6 :D aa sorry cadabra sie nie odzywa na voice bo ma 24 lata i stara go utrzymuje i daje mu na nx.

dziekuje dobranoc zerowcu!

pieciu moge dostac bana(ale nie stałke), ale prosze nie usuwaj tego ;** Ty dude ;)

//blokada 3 dni

Opublikowano

A dostałem kicka za chamsy tak potwierdzam :) Dasz ts to wyśle Ci filmik z całej gry + rozmowy w roomie na voicie :)

Dobrze wiesz dlaczego wtedy się nie odezwałem na voicie (tłumaczyłem jeżeli myślimy o tej samej sytuacji) chciałem Ci dać vid ?

Twoja reakcja to wyjście z rooma o.O i zacznijmy że to nie mnie kickaja z co drugiego rooma. A co do Cadabry to typka znam tylko

i wyłącznie z gry i wiem że ma ponad 20lat i chłopak ma większy ogar niż Ty :) zerowcem możesz nazywać sobie swoich "pro"

kolegów z których połowa zakłada low rangi bo pierwsze konta zbanowane. I nie ciśnij kitu że nie ;) A co do mojego avatara na ts

to było to moje zdjęcie i się tego nie wstydzę... bo nie ukrywam się za klawiaturą jak "Ty". I jak to mnie podsumowałeś ? emosek ?

Włosy do pasa w kucyk to dla Ciebie emo? Radzę poczytać cokolwiek na temat subkultury metalowej ;) Już Ci to powiedziałem nie raz

dla mnie jesteś zerem i nie Tylko dla mnie z tego co widziałem na Mixie. Możesz mnie nazywać NoNamee i mam to w ***** B)

A pomyśleć że jak wejde na inne acc(jedno z wielu moich acc<-- sam wiesz że mam ich sporo) to jesteś jednym z lepszych kumpli. Zdziwko ?

i uwierz nie dowiesz się jakie mam konta xD Nie raz ze mną rozmawiałeś na mój temat (przypomnij sobie) jak to na mnie mówiłeś?

Przyszło dziecko z gimnazjum... powodzenia ^_^ Ale między kumplami to ss z cw nawet nie chciałeś dać, aż szkoda że z połową dalej się

trzymasz i dalej są tak naiwni. Nie chce mi się więcej pisać bo mi Cię poprostu szkoda. Idź załóż kolejne low acc wbij k/d 3,5 i 40% bani na SnD. Amen <3 i na Twoje kolejne komentarze mam wyjebane więc pisz co chcesz.

//spam

2096247301.png

Opublikowano

Napisze tylko tyle SnD.eXe is back <3 kolejna porcja skilla i najlepszy klan w Europie powraca :D wrzuć tutaj te filmiki z tych cw ;) chuja masz, bo nikt nic nie miał, get uszy jebany zerowcu, a jak coś masz wrzuć tutaj, bo już pół roku czekam na to ;) napisałem gotic+emo z petem w ryju, sam wiesz jak wyglądasz ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...