Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aimbot co go nie widac

1LennyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak bana dostaniesz. Piszę się, będę a nie bede, ściągnąć a nie sciongnoc, no scope a nie noskopy i wygląda a nie wyglonda. Słownik w łapę i nie mów mi tu że, jesteś dysortografik.

Opublikowano

kuzynq,

każdego Aimbota nie widać ;)

tylko po prostu wyłączasz chamsy/wh i lecisz na samym aimie.

"Witaj na ciemnej stronie mocy"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Pomocnik
Opublikowano

Leci raport, wysylam link do tego tematu Nexonowi już tak dwie osoby wyleciały z innego forum ;] I naucz się pisać ne0 kidzie pierdolony i jeszcze będzie Montage nagrywal hax jebany..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

masz dowody że to on?

przecież ktoś sie może podszywać xD

mam z Ciebie taką beke jak jeszcze nigdy (poza tej z idiotów od txt xD )

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Pomocnik
Opublikowano

masz dowody że to on?

przecież ktoś sie może podszywać xD

mam z Ciebie taką beke jak jeszcze nigdy (poza tej z idiotów od txt xD )

Myślisz że Nexona to obchodzi ? ogar.Jeszcze jak bedzie napierdalal na tym aimie jak pojebany to przy nastepnej konserwacji dostanie bana ;]

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

dokładnie, nexona nie obchodzą posty na jakichś tępych forach, tylko dowody w grze. bo to że sie pyta, nie znaczy że będzie go używał.

i prosze oto Ogar dla Ciebie.

ogar200.jpg

1394725204-U719057.png

Opublikowano

lenny może i nie dostaniesz bana ale i tak nie pograsz cw i mix poli bo lecisz na czarna listę polaków i widziałem ze masz bana za game logi wiec nie jest święty i jakieś dobry gracz ca tylko zerem kolejnym polakiem który niszczy ta grę

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

wiesz... dziwnie to wygląda gdy kogoś się "niszczy" za to że gra na cheatach, na forum o cheatach, skoro masz tu konto, to raczej czysty nie jesteś ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

to tez jest forum z poradnikami wiec nie moja wina ze jesteście leszczami i lecicie na cheatach a co do ciebie lenart to ja mam czyściutkie konto a grę niszczy tym ze kolejny bot który na cw ci wyleci z aimem lub wh

Opublikowano

mi nie wyleci, bo nie gram w te gówno ;D

Nazwa - MultiPlayer Cheats. nom, poradniki to priorytet.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Weż sobie hacka by Odyseusz, u mnie na profku w tematach jest jak go włączyć, może ustawić bind na shift,alt,ctrl,rmouse,lmouse, jak wygodnie - ciekawe wygląda jak ustawisz aima na prawy pm, i naciskasz rownoczesnie te 2 ty przyciski, wtedy leci ladny quick scope

Opublikowano

skoro nie grasz w taka grę to po co się wypowiadasz? zobaczyłbyś w praktyce to mógłbyś się wypowiedzieć ;)

"Bo moge" znasz takie coś?

nie całye półroku temu grałem, robiąc mody, i jakoś nigdy nie płakałem że ktoś cheatował.

@down

taki chuj.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ta jak sam cheatowales i na modach grałeś to możesz gadać zagraj normalnie wtedy pogadamy

ja grałem normalnie do 2lt, dostałem bana za co? za hacki do INNEJ gry, więc pierdolę, jak hackerzy nie dostają bana za hacki, a ja dostaje gdy gram uczciwie, więc... p.s. te hacki to był cheat engine (i nie był używany do CA), i to w celach naukowych, ponieważ mam taki kierunek w szkole

Opublikowano

Leny jak chcesz się bawić, weź sobie No Recoil'a i tyle... I nie mówcie, że będziecie raportować posty Nexon'owi, bo jedynie będzie z was beka ;)

Opublikowano

Gracie fair i chcecie popłakać nad biednym losem poczciwych graczy to wpiszcie w google "ca pl" i tam wylewajcie żale. MPC jest ob cheatów, botów i bugów. Skoro nie pasuje - log out, albo zaakceptujcie ideę, przesłanie i regulamin forum.

@up

Dokładnie ;)

Opublikowano

lenny najpierw kup słownik potem graj na aimie ale i tak trafisz na forum polskie i czarna liste bo ja już mam dość tego dzieciaka jeszcze na dodatek aim i on sam raportuje polaków za wyzwiska

//spam

Opublikowano

@wilku95

Weź gimbusie wyjdź stąd bo aż strach czytać Twoje groźby.

Po 1.

MPC - Multi Player Cheats.

To że ktoś tutaj wchodzi to nie zawsze znaczy, że cheatuje.

Gry takie jak CAE trzeba niszczyć (mówię tak mimo faktu, że mam MAJ2 Full Legal z Permami) ... dlaczego ? Porównaj sobie z CA NA i będziesz miał odpowiedź.

Po 2.

Fakt że ktoś prosi o cheata i ma filmik (LEGAL!) nie znaczy, że cheatuje na nim.

Po 3.

Nexon nie banuje za sygnaturki / filmiki (oczywiście o ile nie cheatuje na nich) wrzucanych na MPC Forum - powód: brak dowodów, że łamie któryś z punków regulaminu CAE.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Weż sobie hacka by Odyseusz, u mnie na profku w tematach jest jak go włączyć, może ustawić bind na shift,alt,ctrl,rmouse,lmouse, jak wygodnie - ciekawe wygląda jak ustawisz aima na prawy pm, i naciskasz rownoczesnie te 2 ty przyciski, wtedy leci ladny quick scope

Dzieki sprawde sobie

Opublikowano

@wilku95

Weź gimbusie wyjdź stąd bo aż strach czytać Twoje groźby.

Po 1.

MPC - Multi Player Cheats.

To że ktoś tutaj wchodzi to nie zawsze znaczy, że cheatuje.

Gry takie jak CAE trzeba niszczyć (mówię tak mimo faktu, że mam MAJ2 Full Legal z Permami) ... dlaczego ? Porównaj sobie z CA NA i będziesz miał odpowiedź.

Po 2.

Fakt że ktoś prosi o cheata i ma filmik (LEGAL!) nie znaczy, że cheatuje na nim.

Po 3.

Nexon nie banuje za sygnaturki / filmiki (oczywiście o ile nie cheatuje na nich) wrzucanych na MPC Forum - powód: brak dowodów, że łamie któryś z punków regulaminu CAE.

Co raz bardziej ludzie mylą skrót zamiast Multi Player Cheats, to uważają za Multi Player Community o,0

Opublikowano

ja grałem normalnie do 2lt, dostałem bana za co? za hacki do INNEJ gry, więc pierdolę, jak hackerzy nie dostają bana za hacki, a ja dostaje gdy gram uczciwie, więc... p.s. te hacki to był cheat engine (i nie był używany do CA), i to w celach naukowych, ponieważ mam taki kierunek w szkole

Do jakiej Ty kurwa szkoły chodzisz? Jestem w 4 klasie Technikum informatycznego i NIGDY nie używałem żadnego CE, czy innego gówna do "cheatowania"

Pierdol głupoty dalej.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Leci raport, wysylam link do tego tematu Nexonowi już tak dwie osoby wyleciały z innego forum ;] I naucz się pisać ne0 kidzie pierdolony i jeszcze będzie Montage nagrywal hax jebany..

Akurat Nexon reaguje tylko na ss/video z gry i własne forum...a nie jakies mpc...no i wiadomo erbaz.

Także gratulacje dla Ciebie ;) wyślij link do reporta.... -_-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...