Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie zamienic?

GraczMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jestem ciekaw waszego zdania czy oplaca mi sie zamienic.....

Sura BM 82lvl, skile ochronka P, sfera P, ogniste G1, duch G2. Poli P, biolog skonczony do 82lv.

+ swiety+0 5b kd+4 12 int

+ buty ognistego ptaka+9 5b 1khp, 10 miecze, 10 2 reka, 10 strzaly, 1khp

za

woj body 86lvl skile 4xP, trzystronne m4, dowodzenie G8, poli P, biolog czerwone konary.

A to wszystko na twierdzy :) czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam.

Opublikowano

Woj z EQ czy bez? Jeżeli z EQ to się opłaca, jeżeli bez to nie.

Dużym warunkiem wymiany jest także co chcesz zrobić z tą postacią czy expić, czy dropić czy może PvP

Opublikowano

Ja bym się nie zamieniał chyba, że ma EQ dosyć dobre, a takiego BM to bym kołował EQ z ludźmi i abs i PvP najlepszy kozak

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

To nie zamieniaj się jeżeli nie mają EQ

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Moim zdaniem się opłaca ponieważ na woju masz już 4x P a zanim na bmie dobijesz 4x P to na woja już eq będziesz miał :) I to nie najgorsze... Po drugie body na 86lvl+ skille 5x P to człowiekuuu, jak zrobisz eq nie jednego bm'a bedziesz kosił... Ale dodam, że ja tak sądze

Opublikowano

Moim zdaniem się opłaca ponieważ na woju masz już 4x P a zanim na bmie dobijesz 4x P to na woja już eq będziesz miał :) I to nie najgorsze... Po drugie body na 86lvl+ skille 5x P to człowiekuuu, jak zrobisz eq nie jednego bm'a bedziesz kosił... Ale dodam, że ja tak sądze

No chyba nie 5x P bo berek max G3 się zostawia... ;)

@Ja bym się nie zamieniał z tej racji, że ma wbitego berka na P to raz, a dwa, że BM na tym lvlu to kozak na wojny/PvP... ;)

Opublikowano

Nie zrozumieliscie mnie... MAM FULL EQ! tylko po prostu pytam sie czy oplaca sie zamienic bo BM sie znudzil ;]

i mam dropa WP na mapki takze o to sie nie martwcie... ale ok zamienione takze prosze o close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...