Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe Riot Pointy

NerwusXXI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanko czy takie strony działają próbował ktoś jak tak prosiłbym o odpowiedz bo nie wiem czy warto się w to angażowac.

Nie będę wymieniał kontretnie stron bo to jest chyba nie zgodne z regulaminem czy cos takiego . Jak nie to dam edita

Opublikowano

Według mnie najlepiej, oglądać steamy niektórzy streamerzy jak Rain man, na koniec dnia rozdają kody na daną skórkę do bohatera,

ale trzeba to bardzo szybko wpisać w sklepie w lol'u bo kodów jest około 50 a ludzi kilka tysięcy.

Opublikowano

To oszuści instalujesz cos takiego logujesz sie moze raz zadziala po paru dniach patrzysz nie masz konta albo zostalo zablokowane nie polecam używać takich pomocy :P

Jedyne zdobycie Rp to albo wykupienie albo tak jak Up napisal

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

elohell.net strona polskiej drużyny lola wraz z najlepszym polakiem Shushei'em , za logowanie codziennie i wrzucanie ciekawych materiałów dostajemy punkty , za odpowiednią ilość punktów można wymienić na RP

Potwierdzam bo sam kod otrzymałem i RP mam :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@UP

Widzę spoczko info masz.

Shushei nie gra już jakiś czas w Elohell..

Tylko z kimś tam team zrobił IWantCookie..

@topic

Najlepszym sposobem reffy używania bota do refów 10 noc gdzie stawiasz bota on w ciągu nocy wbija 10 lvl.

Opublikowano

A może ktoś podać jakiś streamerów oglądam teraz czasem SK ocelote i daje na facebook'u jakiś kod ale tylko jeden więc prosiłbym o jakiego bo wiadomo nikt nie chce wydawać na gry pieniędzy albo się myle.

Opublikowano

Powiem tyle kiedyś był działający sposób na RP ... Wybierało się płatność chyba tam było max 3 razy dziennie po 2400RP .... No ale Riot się zorientował i du*a

Tak jak większość tutaj piszących oglądaj Streamy bo ja tak wygrałem skórkę "Nasus K9" ( Policyjny ) wygrałem go na Live ESL

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

@UP

Widzę spoczko info masz.

Shushei nie gra już jakiś czas w Elohell..

Tylko z kimś tam team zrobił IWantCookie..

@topic

Najlepszym sposobem reffy używania bota do refów 10 noc gdzie stawiasz bota on w ciągu nocy wbija 10 lvl.

W European Regionals jeszcze grał a od tego czasu nie oglądam lola ani sie nie orientuje bo po prostu nie mam czasu .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

elohell.net strona polskiej drużyny lola wraz z najlepszym polakiem Shushei'em , za logowanie codziennie i wrzucanie ciekawych materiałów dostajemy punkty , za odpowiednią ilość punktów można wymienić na RP

Potwierdzam bo sam kod otrzymałem i RP mam :)

A jak to dokładnie działa ? Dodajesz obrazek i masz 70 punktów tak ? ,tak zrozumiałem z tego co wyczytałem
Opublikowano

niema takiego czegoś jak darmowe riot pointy bo było to za łatwe, można po prostu robić refy i za kilka refów dostaniesz ileś tam rp .

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

A jak to dokładnie działa ? Dodajesz obrazek i masz 70 punktów tak ? ,tak zrozumiałem z tego co wyczytałem

Jeżeli Twój obrazek trafi na główną to dostajesz 70 ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...