Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AD akali

LoveOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio gralismy z kumplami to gralem ap akali to tak mysle na koniec ztrolluje i zmienie build i zrobilem sie pod AD no ale to byl pewny win to duzo nie testowalem zagralem druga rundke ad akali i 30;10 w tym quadra i mam pytanko jak to przejdzie na rankedzie na solo topa.

1337

Opublikowano

Troche lipnie ogólnie Akali opłaca się budować pod hybryde, ale samo Ad za dużo nie da. Bez AP i spell vampu raczej nic nie zrobisz na 6 lev, a wtedy właśnie nadchodzi czas na gankowanie mida bota chyba, że masz papier na solo topie.

Opublikowano

gralem vs 2 na ilini i lanowanie skonczylem na statach 5;2 i 30 creepach(love you jungler) a pozniej tak na prawde wszystkich zabijalem sam

1337

Opublikowano

Ad akali, hmm zagrałem sobie 2 gierki żeby zobaczyć efekty, i moim zdanie nie jest to zbyt dobre rozwiązanie,

system akali polega na łączniu build'u pod ad i ap, przeliczniki też jakoś nie są aż tak na korzyść ad.

Opublikowano

Siema ostatnio gralismy z kumplami to gralem ap akali to tak mysle na koniec ztrolluje i zmienie build i zrobilem sie pod AD no ale to byl pewny win to duzo nie testowalem zagralem druga rundke ad akali i 30;10 w tym quadra i mam pytanko jak to przejdzie na rankedzie na solo topa.

Lepiej ad jest tylko na starcie gry dobre pozniej za bardzo nic ci nie daje a ap dodaje do ulti dmg

Akali na AD sprawdza się tak samo jak katarinka : ) BARDZO DOBRZE : )

Nie prawda poniewaz akali nie ma +dmg do ult z ad natomiast kata ma i to bardzo duzo ....

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Tak tylko wbilo mi to do glowy przez jej op dashe dzieki którym nikt nie spiepszy. A nie gadajcie bo przelicznik pod ap to musi być ap , niektore adc maja wiekszosc przelicznikow pod ap i ? są nadal adc

1337

Opublikowano

Tak tylko wbilo mi to do glowy przez jej op dashe dzieki którym nikt nie spiepszy. A nie gadajcie bo przelicznik pod ap to musi być ap , niektore adc maja wiekszosc przelicznikow pod ap i ? są nadal adc

lol WIĘKSZOŚĆ przeliczników ap? poebao? maja 1 skill przeliczony na ap zazwyczaj a WIĘSZKOŚĆ to jest 3 z 4 skilli więc nie pierdol

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...