Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoxyBot

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie co wpisac w serwer jesli gram na global ameryka 5 , bo nikt w dziale boxybot nie wie .... int15 zawsze bylo ale teraz bigpoint zmienil wiec nie wiem co tam wpisac mam .. z gory dzieki.

Opublikowano

czytaj uwazniej co jest napisane, ok dziala juz mi ( musialem troche pogrzebac w plikach ) Temat mozna zamknac.

Opublikowano

Witam dopisze sie do tematu. Pobrałem wczoraj BBota. i nie moge sie na niego zalogować.. WYskakuje mi że podaje złe pasy . wie ktośczy jakoś trzeba ustawić albo coś ?. z góry dziekuje. ; ] ( pasy na pewno są dobrze wpisane. server pl1 wpisuje pll)

Opublikowano

Ja teraz sobie robie jeszcze alfe Bbotem (trikiem) i działa a wczoraj all nocke mi na skrzynkach był i wszystko ok sprawdźcie najpierw czy boxbot jest zaktualizowany bo co z tego że była aktóalizacja jeśli nie zaktóalizowałeś ... poza tym to sprawdź czy dobrze wpisujesz pasy i serwer ...

Francja : fr1

Francja 2 : fr2

Francja 3 : fr3

Global Azja : int8

Global Europa : int1

Global europa 2 : int5

Global europa 3 : int7

Global europa 4 : int10

Niemcy 1 : de1

Niemcy 2 : de2

Niemcy 3 : de3

Niemcy 4 : de4

Anglia 1 : gb1

Anglia2 : gb2

Włochy : it1

Włochy 2 : it2

Rosja : ru1

Rosja 2 : ru2

Rosja 3 : ru3

Rosja 4 : ru4

Polska : pl1

Polska 2 : pl2

Polska3: pl3

Turcja : tr1

Turcja 2 : tr2

Turcja 3 : tr3

Turcja 4 ; tr4

Hiszpania : es1

Hiszpania 2 : es2

Skandynawia : int3

Czechy : cz1

Czechy2: cz2

USA wschód : us1

USA zachód : us2

Global America (?) : int2

Global America (?) 2 : int6

Skandynawia 2 : int4

Opublikowano

tak wszsytko wpisuje. poprawnie. i dalej pisze mi że podaje złe pasy. więc to nie to.

mugłbym prosić o screen i jeśli ci sie niechce to jedyne co moge ci poradzić to reinstall , instalacja frameworka lub sprawdź wbić na swoje konto sam , może masz po prostu bana ;p
Opublikowano

Usuń całkowicie i zainstaluj od nowa bota. Zainstaluj net frameworka 4.0. A i zobacz, czy nie masz czasem bana na konto. Moze tak jest.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Usuń całkowicie i zainstaluj od nowa bota. Zainstaluj net frameworka 4.0. A i zobacz, czy nie masz czasem bana na konto. Moze tak jest.

bana nie mam :) a mógł byś podać linka do sprawnego bbota?. był bym wdzieczny

Masz starą wersje boxybota. Już jest 1.46.2 pobierz i powinno działać.

mam juz tego nowego ale nadal ten sam błąd.

Opublikowano

nie 4.0 a 3.5 bo do boxbota 3.5 jest wymagany i mi na przykład na 4.0 nie działa ... i jak zmieniam na Pdobota to musze terz zmieniać Net Fra...

za pomoc prosiłbym o wielgachny like oczywiście dopiero jak Boxybot zadziała :)

o i ta wersja nie ma ustanowionego timings-a więc jeśli nie będziesz wiedział jak ustawić to odpisz odrazu , pomoge :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...