Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] TokolocoSK MW2 HOOK v1.0 (Wykryty)

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,dziś przedstawię hack'a zawierającego podstawowe funkcję , takie jak wallhack i chamsy , narazie hack jest nie dopracowany , ale będzie aktualizowany.

Instrukcja:
-Ściągamy hack
-Wypakowujemy
-Włączamy grę
-Wstrzykujemy hack'a do gry (plik .dll)
-Wchodzimy do gry i klikamy insert , następnie bierzemy interesujące nas funkcję

iw4mp2012072416284156.jpg

Downoload:

detect

Skan:
https://www.virustotal.com/file/4b425ceacc1e5f44a7a8cd6d1a05309a214cddd54f0d9fd0b86b710acb99a2cf/analysis/1343158818/

Porady/Uwagi:

Hack jest w fazie "beta" ma prawo nie działać

Testowany na win7 64bit

Wykrywalność +/- 3%
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na prywatnym meczu wszystko ok, okienko się pojawia, nie wiem czy działa, bo byłem sam. Na normalnym naciskam Insert i nagle pojawia się czarne okienko i MEGA LAG. Musze wyłączyć grę Ctrl + Alt + Delete. Windows 7 Ultimate 32 bit. Wersja oryginalna na STEAM.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poco wam te hacki? Grać nie umiecie ? Przecież na 2 hity lub 3 macie człowieka w mw2 -.-

Po co się wypowiadasz? Czytać nie potrafisz? To forum o cheat'ach jakbyś nie zauważył, nikogo nie zmuszamy do oszukiwania w grach każdy to robi na własną rękę. Jak piszesz to staraj się trzymać tematu.

Ostrzeżenie słowne.

Opublikowano

dalej jest niewykrywalny?

prosze fastem odpisac

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na 4D1 odpalałeś tak samo ? ja tam wyżej napisane ? Bo ja mam 32 bit i chyba to wielkiej różnicy nie robi więc można spróbować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...