Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] TokolocoSK MW2 HOOK v1.0 (Wykryty)

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki sam problem jak kac2210 czyli jak włączam nametags (coś takiego 2 opcja od góry) to modele postaci robią się czarne.

A color1 i color2 wogóle nie działa.

10gb6uc.jpg

Tam , gdzie kończy się dyplomacja , zaczyna się wojna - Polivios Dimitrakopulos

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Uruchom w trybie okienkowym

@2up

Ściągnij najnowszego netframeworka

Dziala cheat bo nie śpiszy mi sie do bana na mw2 ;//

a i takie pytanie cheat zeby działał musi byc gra uruchomiona w oknie ;/??

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Cześć mam problem :(
otóż włączam gre , nastepnie winject i wstrzykuje hacka i mi gre crashuje i pisze ze iw3mp.exe przestał działać ;/
prosze pomozcie ;/

1310498106-U124646.png
Opublikowano

Jak włączam hacka to jest okienko z opcjami, lecz potem jest black-screen!

Opublikowano

Trzeba mieć wyłączonego Full screnna, a włączać w mniejszym okienku. Bynajmniej, ja grałem z 2 miesiące temu, i działało bez zarzutu. Tak więc, jeżeli ktoś sobie chce w tych czasach za darmo pocheatować, to tylko tego hacka. Jest undetected, chyba, że strzelamy przez ściany itp.

x

Opublikowano

Trzeba mieć wyłączonego Full screnna, a włączać w mniejszym okienku. Bynajmniej, ja grałem z 2 miesiące temu, i działało bez zarzutu. Tak więc, jeżeli ktoś sobie chce w tych czasach za darmo pocheatować, to tylko tego hacka. Jest undetected, chyba, że strzelamy przez ściany itp.

Jak wyłączyć full screen?

Opublikowano

Nie posiadam teraz dostępu do PC, więc nie powiem jak wyłączyć w grze, ale możesz to zrobić w pliku konfiguracyjnym.

seta r_fullscreen "1" zmieniasz na seta r_fullscreen "0" w pliku config_mp.cfg znajdującym się w folderze players/

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

jak zainiect. hack to program iw4m przestał działać,na pewnym forum pisze że cheat detected ;/

Musze grać w oknie,masz jakiegos wh działającego w F.Screenie??

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...