Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co grozi za spamowanie?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj trwała bitwa i wszyscy pojechali na jedną stronę mapy, nikogo na bazie, więc zacząłem uporczywie klikać na kwadrat z bazą (tak ok. 20 razy :), żeby do nich dotarło) i za chwile czytam że zostałem zgłoszony za spam -.- I tu się pojawia moje pytanie: Co mi grozi za spam? Ban stały? czasowy? ban czatu? wie ktoś?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

pewnie nic nie zrobia

te skargi sa chyba po to zeby gracze nie robili spamu w wsparciu

a jesli nawet bedzie ban to pewnie na czat albo na ten wskaznik

ale pewnie i tak nic zrobia

860331433165800174608.png

Opublikowano

Np jak widze bota to pisze żeby raportować zazwyczaj raportuje 20/30 graczy :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@UP: z tego co wiem to jedna zraportowała xD

Za jedna osobe nic, to by bylo bez sensu np. ktos Cb nie lubi i raportuje. Musi wiekszosc graczy znajdujacych sie na polu bitwy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak naprawdę jedynie co grozi to to, że mogą Cię ludzie wyzywać którym to przeszkadzało od debila/idioty/kretyna.

Opublikowano

Więc napisze Ci z mojego doświadczenia :) [jestem w tym dobry] za spam gracze wysyłają skargi gdy całkiem sporo osób wyślę tą jedną skargę dostaje się blokade na czat :P (na jak długo nie pamiętam)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...