Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Ahri - Lisica o dziewięciu ogonach

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Plusy i minusy

+Niskie cooldowny

+Wysokie DPS (Damage per sek.)

+Bardzo mocne CC - Taunt

+Sustein

+Mobliność z ultimate

-Skillshoty

-Duży cooldown na ultimate

-Niski base movement speed

2.Skille - Umiejętności

Zwodnicza Kula

103-1.png

Ahri wypuszcza kulę, która zadaje 40/65/90/115/140 (+0.33) pkt. obrażeń magicznych, po czym wraca do niej i zadaje 40/65/90/115/140 (+0.33) pkt. nieuchronnych obrażeń. Cena 70/75/80/85/90 pkt. many. Zasięg 880.

Ogniki

103-2.png

Ahri wypuszcza trzy ogniki. Po chwili namierzają się na pobliskich wrogów (priorytet mają bohaterowie), zadając 40/70/100/130/160 (+0.38) obrażeń magicznych. Kolejne ogniki, które trafią ten sam cel zadają 50% obrażeń [maks. obrażenia 80/140/200/260/320 (+0.75).] Cena 60 pkt. many. Zasięg 800.

Urok

103-3.png

Ahri wysyła całusa, który zadaje 60/90/120/150/180 (+0.35) pkt. obrażeń magicznych i oczarowuje pierwszego trafionego wroga, który bezbronny idzie w jej stronę przez 1/1.25/1.5/1.75/2 sek. Cena 50/65/80/95/110 pkt. many. Zasięg 975.

Widmowa Szarża

103-4.png

Ahri skacze do przodu i wystrzeliwuje pociski esencji w stronę 3 pobliskich wrogów (priorytet mają bohaterowie), zadając 100/140/180 (+0.3) pkt. obrażeń magicznych. Widmowej Szarży można użyć do 3 razy w ciągu 10 sekund, zanim zacznie się odnawiać. Cena 100 pkt. many. Zasięg 450.

Kradzież Esencji

103-5.png

Ahri otrzymuje ładunek Kradzieży Esencji kiedy trafi wroga zaklęciem . Po osiągnięciu 9 ładunków następne zaklęcie Ahri będzie miało 35% wampiryzmu zaklęć

3.Summoners Spells

Ignite.png + k Flash.png

Flash pozwoli nam na ucieczkę gdy nie mamy ulti

Ignite pozwoli nam ewentualnie dobić wroga lub zmniejszyć jego umiejętności lecznicze

4.Rozdawanie Skilli

Według mnie ,powinno się dawać w sposób jaki potrzebujemy.

Q maksxujemy gdy chcemy farmić, W w razie agresywnego przeciwnika .Ulepszamy ulti gdy to możliwe i czasu do czasu Taunta

;)

5.Runy

CurIW.jpg

6.Specjalizacje

RiG5a.png

7.Build

Zaczynami standardowo z

1001.pngi 3x 2003.png. Później kupujemy 2x dorans-ring.png po to by mieć więcej hp , ability power oraz najważniejszą rzecz w early dla Ahri czyli regenerację many, z tym nie potrzebujemy blue. Składamy sorcerers-shoes.png. Później składamy rylais-crystal-scepter.png aby zwiększyć nasze AP oraz dostać dużego boosta HP. Później składamy will-of-the-ancients.png . Ten przedmiot będzie przydatny w tf'ach jak i indywidualnie, daje nam AP i Spellvampa oraz tworzy aurę dla sprzymierzeńców dając im 30AP oraz 25% Spellvamp'u.

Później składamy

rabadons-deathcap.png by dobrze zwiększyć nasze AP oraz void-staff.png by dostać penetrację magiczną i do tego aż 70 AP. Ostatnim itemem jest item sytuacyjny tutaj polecam

zhonyas-hourglass.png,quicksilver-sash.png- tylko gdy w przeciwnym teamie mamy championy typu Warwick potrafiące nas zestunować na spory czas. Lub guardian-angel.png gdy jesteśmy często focusowani.

Proszę o pisanie błędów w komentarzach jeżeli takowe są.

8.Fazy gry

Early - w tej fazie gry staramy się lasthitować i od czasu do czasu harrasować wroga. Gdy jest okazja na killa zawsze sprawdzajcie pasek many, nie raz miałem tak że ,gdy przeciwnik miał mało hp ja wychodziłem z many. Dlatego zalecam 2xDoran Ring by mieć regenerację many na przyzwoitym poziomie.

Mid - Dalej lasthitujemy ale już od 6 lvl staramy się patrzeć po liniach bot/top w celu pomocy sojusznikom lub dobiciu jakiegoś wroga na low hp. ponieważ według mnie Ahri nie nadaje się na w/w linie, only mid. Dlaczego tyle lathitujemy? Dlatego,że Ahri dopiero niestety robi masakrę ,gdy ma trochę golda, w early nie jest najgorsza lecz w mid/late radzi sobie lepiej.

Late- Tutaj zaczynamy działać, staramy się nie wplątywać w walki typu 2v1. W TF'ach staramy się trzymać na uboczu i focusować wrogich AP/AD Carry. Ważną rzeczą w tf'ach jest to że musimy starać się trafić jak najwięcej wrogów z naszego Q. E cały czas trzymamy w razie gdyby taka katarina lub nunu użyli ultimate. Staramy się chodzić wraz z chociaż jedną osobą , najlepiej żeby to był support/tank który może stunować to my mamy szansę zdobyć naprawdę łatwego killa.

9.Combo

1v1 - E(Jeżeli chcemy odciągnąc cel od turreta)-W-Q-R (Ulti tylko wtedy gdy mamy 99% szans na killa)

1v1(gdy jesteśmy z dala od turretów) - W-Q-R-E

Teamfight - Q-W-R i w razie niebezpiecznego zagrania kogoś kogo ulti lub bardzo mocny skill można przerwać staramy się najszybciej na nim uzyć E ale mogą nam to utrudnić tego koledzy bo możemy trafić w nich ;/

Gang - R-Q-W-E

Costplaye

league-of-legends-ahri-cosplay-by-k-miyuko-002.jpg

Ahri%2BCosplay%2Bby%2BEki%2Bholic%2B4.jpg

75d33f05e175dad8cf68092d6f61dbc6.jpg

712c3386d8479f23d5750c5df3b4eb6e.jpg

Opublikowano

Zastanawiam się czy się rozpisać, ale raczej tego nie zrobie. Poradnik jest bardzo typowy ale bardzo przydatny.

Co do run, są one... dziwne, ale praktyczne. Ja używam innych, ale te które napisałeś też mogą być. Przydałby się mały rozpis czego się spodziewać, a przed czym uciekać i aby gankować od 6 inne linie. Opis Early/Mid/Late nie ma najmniejszego sensu tutaj, więc to pozostawiam bez komentarza.

Tak jak wspomniałem: poradnik bardzo typowy i praktyczny.

| League of Legends |

| US | x_x | 1613 ELO |

Opublikowano

Ach poradnik byłby idealny gdyby.. był lepszy pograłeś ahri rotacje i myślisz ze mozesz pisac tuta dla innych? ja nie mam jej nawet kupionej a zloze sie ze ahri na ahri bym cie pojechal... po tym co tu napisales juz widze ze nie ogarniasz jej, nie ma alternatywnych buildów, jak masz BARDZO mocnego ap na midzie typu brand annie czy chocby ryze abysial pierwszy item, jesli kupujesz 2-3 dorany RABADON PIERWSZY ITEM PO SORKACH, brak opisu jak grac, nei ma obrazka jak dokladnie maxowac skile, brak runek pod m resa, pamietaj ze ahri to postac kontaktowa przez w i ulti dlatego duzo rezistow + guardian - must have, ogolnie poradnik oceniam na 3/10 nei postarales sie..

@topic dodaj do tematu + jako wszystkei skile (poza w i e) robią aoe dmg

Opublikowano

Early - farma, Mid - Farma i próby zdobycia killi ,Late - niszczenie systemu. Pasuje? :D

@UP

hahha gówno wiesz :) Widzę ,że masz problem

"Ach poradnik byłby idealny gdyby.. był lepszy pograłeś ahri rotacje i myślisz ze mozesz pisac tuta dla innych?"

o kurwa -,- Zgadłeś <faceplam>

"nie ma alternatywnych buildów, "

y?

" jak masz BARDZO mocnego ap na midzie typu brand annie czy chocby ryze abysial pierwszy item, jesli kupujesz 2-3 dorany RABADON PIERWSZY ITEM PO SORKACH,"

Annie? Czysty AP Bruiser wystarczy unikać bliskiego kontaktu w early i mid i lasthitować.

" nei ma obrazka jak dokladnie maxowac skile"

A całość przeczytałeś?

"brak runek pod m resa, pamietaj ze ahri to postac kontaktowa przez w i ulti dlatego duzo rezistow + guardian - must have"

Nie ma runek pod m resa. W na dosyć spory zasięg jak i pozostałe skille choć E ma największy , Ahri to nie posać kontaktowa nie masz prawa latać i lać się z bliska bo na 100% padniesz, Ahri ma w tf'ach za zadanie trzymać się z boku i zdejmować postacie zadające duży DMG najczęsciej z Q i W .

Opublikowano

Ja gowno wiem? Nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia, a co zrobisz jak masz na siebie na midzie ryze swaina albo kassadina? tez bedziesz farmic w ealy? tak cie zjada ze nic nie zrobisz... pierwszy item an ahri to abysial zapamietaj to 2 to rabadon 3 rylai - wota bez sesu po nerfie na kogokolwiek droga, zajmuje slota, malo daje - lepiej kupic wiecej potow i poswiecic kase z woty np. na szybszego rabadona zawsze wiecej da, jak masz zamiar spell vampowac sie na ahri musisz caly czas walic q przez wszystkie miniony - pushowanei lane czyli szybka smierc od junglera

@edit

nie napisales ze q i w ahri dziala na jej pasywke tak, jakby rzucila 3 spelle czyli wystarczy rzucic q w q i juz masz nabitego spellvampa

@edit2

gdzie napisalem 2x rabadon lub archangella - ussels itemy na ahri zawsze 1 rabadon a archangella nei skladam na zadnego ap

PO CO TEAMOWI AP I SPELL VAMP? wyjasnij mi to bo nei ogarniam jak masz ad wszystkich poza toba i supportem... widze nie ogarniasz roli ap w teamie - rego rolą jest rozjebanie wszystkich dlatego ma moc bicia aoe... i dlatego wole zlozyc abysiala + rabadona dlatego ze 2 dorany daja mi te 160 hp i to mi wystarcza - trzeba sie umiec trzymac na lane bez tego cholernego spell vampa i tak ussels w late - ahri jak kazdy ap ma za zadanie jebnac kombo i moze padac jest obojetny wyjatkiem jest ktos taki jak swain ktory nakurwia dmg caly czas byle mial mane. pamietak ap - mass aoe dmg dlatego chocby lb jest slaba bo w early pocisnie i? i gowno nei ma aoe dmg i kazdy ja jedzie w late a ona sama jedynie zabiej o osbe jak dobrze pujdzie ap musi zabic na combo bo jak nei zabije na combo zwykle ginie sam zapamietaj to sobie

Opublikowano

@UP

Tak.. kup najpierw wszystko pod AP nie kupując nic na HP - prosta droga do deda. Wote składasz po scepterze i będzie wzmacniać nasz cały team. Może ty wolisz sobie kupić 2x rabadon lub archangel staffa ale ja wole wesprzec team żeby mieli większy dmg i spellvamp. Ja zawsze Wote składam w mid gamie gdzie najczęsciej gra liniowa się kończy i najważniejszym zadaniem jest puszować towery

Opublikowano

/Uwaga/ Czyli mój kolejny długi post.

Panowie, o co ta kłótnia od razu.

Bezimienny proszę o zingnorowanie go i po prostu nie odpisywania na dalsze jego posty. Taka mała uwaga.

Mam zamiar bronić Bezimiennego, a teraz wkrócę do tematu jak i opinii Pana Incore^^

Rozegrałem Ahri bardzo wiele gier, więc chyba mam prawo się wypowiedzieć?

Nie ma czegoś na Ahri jak alternatywne buildy, to co napisał Bezimienny o buildzie jest jak w najlepszym porządku, czyli rylai na sam początek wystarczy. Po za tym napisałeś:

? ja nie mam jej nawet kupionej a zloze sie ze ahri na ahri bym cie pojechal...

1 vs 1 nic nie znaczy, każdy gracz gra inaczej, każdy team jest inny. Nie ma czegoś takiego jak 2 razy to samo w tej grze. Nie masz jej kupionej, wychodzi na to, że grasz nią tylko podczas rotacji może 1-2 dziennie i Ci się nie chce, bo za szybko padasz. Napisałeś,

jak masz BARDZO mocnego ap na midzie typu brand annie czy chocby ryze abysial pierwszy item, jesli kupujesz 2-3 dorany RABADON PIERWSZY ITEM PO SORKACH

Gówno prawda, tak się składa, że Ahri ładnie kontruje Branda czy Annie, a Ryze może sobie kupować nawet 3 abbysale jak sobie tego zapragnie, Ahri ma dodatkowy fajny trick z Q, true dmg. Samym Q da się przecież zabić.

brak opisu jak grac, nei ma obrazka jak dokladnie maxowac skile, brak runek pod m resa

Konkretnie nie jest opisane jak grać, wystarczy dodać jakie Combo trzeba nią zrobić. Jak dokładnie maksować umiejętności, to naprawdę zależy od gracza, aby było poprawnie musiałby wprowadzić 3 tabelki rozdawania skilli + opis gdzie, co, jak, kiedy.

Nie będę dalej cytował, uważam, że jesteś graczem który po prostu widział inne poradniki i według Ciebie, każdy poradnik musi zawierać wszystko o wszystkim. Zgodzę się z faktem, że poradnik jest nieco pusty, za mało rozpisane. Ale człowiek który wchodzi do poradnika nie będzie czytał wszystkiego, tylko wejdzie i spojrzy: skille, buildy i uważa się za pro. Tak myślę, że to jest właśnie związane z Tobą. Nie jest to poradnik idealny, ale zwykły gracz tutaj znajdzie czego potrzebuje.

Po za tym po co Ci runy pod Mresist jeżeli sam pisałeś, że trzeba zrobić UBER-MEGA-COMBO-Z-AP bo inaczej dupa? Przeczysz sam sobie.

Przynaje rację Bezimiennemu.

| League of Legends |

| US | x_x | 1613 ELO |

Opublikowano

Nie masz racji - nie gram ahri wogole - ale planuje ją kupić ale gram w tą gre że znam wszystkich możliwych championow, wszystkei mozliwe itemy, wszystki skile w rze i wszystkei zagrania jakie tylko moze wykonać dany champion, znam również wszystkie combo każdej postaci - ps jak wygrasz na dobrą anke na midzie ahri to gratulacje dla ciebie jestes naprawde zajebisty bo ahri pada na ryj jak tylko anka ma stuna i przygotowane combo w zanadrzu oglądasz kiedykolwiek streamy ludzi z większego elo? oni na żadnego championa nie kupują survi w 1 ani w wiekszym itemie nei licząc karthusa bo on nakurwia dmg jak szatan nawet z pierwszym roa jeśli masz 1613 elo jak tak napisałeś w sygnie to powodzenia w przyszłość bi niedługo napewno sie z tobą spotkam ;] narazie 1250 elo i ciągle rośnie od 2 dni mam neta zdanego do gry w lola ale niestety musze pracować uroki nastolatka ;] ja robie runy pod mr per lvl zeby moc harrasowac ap i mres flat a itemy pod jak to napisałeś : uber mega wyjebane combo z ap. Taki ap w teamie trzyma gre - ja jak gram np. brandem to w tfite oczywiscie jestem focusowany wiec gdy tylko widze ze jakis typdobija sie do mnie przez wszystkich to flashuje sie w środek tf-a szybkie r w e q i padam ale po tym zabije conajmniej 2 a moj team dokonczy reszte - taka smutna prawda tej gry

sam bym chętnie przytgotował jakiś poradnik pod kogoś kogo znam na wylot - np lee sina bo ta postacią mam conajmniej 300 gier zagranych ale nie mam poprostu ochoty dzielić się z nikim moimi prywatnymi zagraniami czy taktykami jakie stosuje które sam opracowałem poprzez doświadczenie.

Opublikowano

@UP

Daj nick na lulu i serwer.

" typdobija sie do mnie przez wszystkich to flashuje sie w środek tf-a szybkie r w e q i padam ale po tym zabije conajmniej 2"

"Nie masz racji - nie gram ahri wogole "

Dobry jesteś :) Idź doexpić ten 10 lvl

Padasz bo nie umiesz buildu składać i jesteś n00bem bo na początku uzywasz R ,które możesz użyć do próby ucieczki z tfa.

p.s coś dla ciebie :

slownik_ortograficzny_dla_dzieci.jpg

@Down

sory ,nie mam ochoty ;)

Opublikowano

Tak.. kup najpierw wszystko pod AP nie kupując nic na HP - prosta droga do deda.

Współczuję jeśli będąc ap carry, który ma się robić pod full ap i który ma być chroniony cały czas w team fightach, robisz się pod hp.

Annie? Czysty AP Bruiser

Widzę, że nie wiesz nawet co znaczy bruiser -.- btw. uświadomię cię i napiszę ,że annie to ap carry nuker

(Ulti tylko wtedy gdy mamy 99% szans na killa)

No tak typowe. Gość ma 100 hp, ignite poleciał, ale nie jestem "pro" i odpale tego ulta :angry:

-Skillshoty Dla mnie skillshoty to nie minus, lecz plus, mogę sobie krzaczki sprawdzać <3 Ale jak ktoś nie potrafi używać ...

-Duży cooldown na ultimate Czyje ulti ma małe cd, poza postaciami typu Jayce, Udyr.

-Niski movement speed na ultimate wtf ? Nasze ulti to dash, nie boost do ms. To tak jakby napisać, że ulti nunu jest słabe, bo nunu nie robi się niewidzialny o.O

Tyle odemnie. Słabo ogólnie.

Opublikowano

@UP

poprawione

-Niski movement speed na ultimate

chodziło mi o base movment speed

-Duży cooldown na ultimate Czyje ulti ma małe cd, poza postaciami typu Jayce, Udyr.

jeszcze master ma małe CD i jeszcze.. aa swain :D

Jest takie coś jak ap carry nuker?

Pierwsze słyszę, czym sie to różni od briusera?

No tak typowe. Gość ma 100 hp, ignite poleciał, ale nie jestem "pro" i odpale tego ulta.

No wiesz, zdarzają się takie gimbusy co nie pomyślą same tylko robią w 100% to samo co w poradniku xD

Współczuję jeśli będąc ap carry, który ma się robić pod full ap i który ma być chroniony cały czas w team fightach, robisz się pod hp.

To ja życzę ci szczęscia w przeżywaniu gangów ze strony junglera Raylei's scperter (tak sie to pisze ?!) daje mam też sporo AP

Opublikowano

Zasięg aury abysalla został znerfiony, więc nadaje się na dosłownie kilka AP carry, a na pewno nie na Ahri... Bo jeżeli wpierdalasz się z ulti w środek fighta, zamiast kiteować to lepiej nie graj tą postacią... Jeżeli tak bardzo potrzeba mresa to early negatron zupełnie wystarczy, a potem można zrobić z niego banshee/qss. Do survi wystarczy również rylaia

Opublikowano

extra build, prosto z mpcforum.pl/leagueoflegends

nie chciało mi się czytać tych waszych kłótni ale jeśli robisz wota i rylai na początku to przyznaję racje temu drugiemu

wyrzuć wota i rylai(baaaardzo sytuacyjne) wstaw dfg/abyssal będzie lepiej

Opublikowano

Pierwsze słyszę, czym sie to różni od briusera?

Nuker to taki full papier, z mega dużym dmg, mający każdego na 2 spelle :D

To ja życzę ci szczęscia w przeżywaniu gangów ze strony junglera Raylei's scperter (tak sie to pisze ?!) daje mam też sporo AP

Nie napisałem ,że rylai jest słaby, tylko ,że są inne priorytety. Odnośnie junglera wystarczy ,że nie bedziesz pushował, kupisz wardy i jesteś ungankable :D

I cieszę się ,że krytyka wzięta z godnością, a nie kolejny "żal mi cie noobku, nie umiesz grac, to nie graj, moj poradnik the best"

Opublikowano

@Up

jak ktos mi wymawia az gralem ahri tylko podczas rotacji i nie mam jej kupionej. poza tym bardzo kolorujesz. na poczatku posta piszez ze "ahri nie gram w ogole" a pozniej ze jak grasz "to fleszuje sie w srodek tfa"

Opublikowano

gram w tą gre że znam wszystkich możliwych championow, wszystkei mozliwe itemy, wszystki skile w rze i wszystkei zagrania jakie tylko moze wykonać dany champion, znam również wszystkie combo każdej postaci

lee sina bo ta postacią mam conajmniej 300 gier zagranych ale nie mam poprostu ochoty dzielić się z nikim moimi prywatnymi zagraniami czy taktykami jakie stosuje które sam opracowałem poprzez doświadczenie.

Tak, wiemy, wiesz wszystko o wszystkim, masz wh i aima , dzieci na ulicy się ciebie boją :mellow:

ja jak gram np. brandem to w tfite oczywiscie jestem focusowany wiec gdy tylko widze ze jakis typdobija sie do mnie przez wszystkich to flashuje sie w środek tf-a szybkie r w e q i padam ale po tym zabije conajmniej 2 a moj team dokonczy reszte - taka smutna prawda tej gry

Jeśli "jakis typdobija sie do mnie przez wszystkich" to na ogół dostanie stuna i zostaje zjedzony w 3 sekundy, jak ma dużo hp, armora i resów.

Tyle odemnie, kolejny gość, który uważa że jest bogiem, nie warto z takimi pisać.

Opublikowano

Q nigdy sie nie rzuca na slepo odrazu po ulcie, kiedy uzywasz ulta wlaczasz W i masz pewny dmg od ktorego cel musi spierdalac i wtedy wykorzystujesz ta chwile i rzucasz pewne Q. Taunta uzywa sie po rzuceniu juz Q i E aby przygotowac cel na drugie combo. Napisales combo x/x/x/R. Mam rozumiec, ze spamujesz z ulta 3 stacki ? Zawsze zostawia sie conajmniej jednego stacka na sam koniec aby ewentualnie dobic lub spierdolic w naglej sytuacji.

Co do buildu to DFG jeden z podstawowych itemow do zlozenia. Juz po jego zlozeniu mozna sciagac na combo prawie kazda postac. Rowniez jezeli ogarniesz bardziej postac, to w team fightach ad carry lezy w 2 sekundy.

Ahri jest strasznie malo manozerna wiec nie potrzebujesz sporo regenu many. No tak, harrasujesz przeciwnika od 1 lvla praktycznie nopoint, poniewaz jednoczesnie pushujesz linie i jestes narazony na ganki, a przed 6 lvlem ahri robi kupe.

Jezeli mid game to juz 6lvl, to late zaczynasz po zlozeniu pierwszego itemu ?

Do summonerow powinienes dodac cleanse, dobry spell na kazdego championa, szczegolnie kiedy przed kims na midzie srasz bardziej niz przed innymi i nie jestes pewien czy dasz rade.

Ogolnie Twoim zdaniem last hitujemy do 30minuty, ewentualnie gankujemy kiedy "widzimy", ze linia jest to ogarniecia, a po 30minucie, 2 late gamie, zaczynamy team fighty.

Zalecam to poprawic, bo wychodzi z tego niezla kupa.

aaaa i jeszcze jedna sprawa.

Jezeli myslicie, ze nerf zasiegu abysala cos zmienia to naprawde skonczcie wypowiadanie sie na tematy ktorych nie ogarniacie.

Ten zasieg wystarcza na rzucenie raczej kazdego spella, wiec nadal jest usefull dla ciebie jako ap carry. Sprawa sie komplikuje kiedy chcesz zbudowac abysala, poniewaz masz drugiego ap carry w teamie i takze by mu sie to przydalo. Wtedy troche lipa ale bardziej wychodzi z tego "nerfa" na buffa, poniewaz ten drugi ap moze smialo zbudowac drugiego abysala i miec w dupie to, ze juz jeden w teamie jest. Takze zamknac mordki wszyscy, ktorzy mysla o nerfach w ten sposob, ze jak juz cos go dostanie to jest totalnie usseles.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Bry:

Ahri:

-butki 3 poty

-dorans, kage

-dfg/abyssal

-abyssal/dfg

-rabadon

-void staff

-zhnoya/ga

Main build na ahri, lepszego nie ma atm. Wota useless po nerfie.

Runy:

red - Magic penetration

yellow - Magic resisty

Niebieskie - resisty/lvl ; ap/lvl

ap flat quinty

Nerf abyssala byl tylko na papierze.

:)

46891132602722595964.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie to build buty + 3 potki >doran/item od DFG(Death Fire Grasp)>buty na magic pene>Czapka/Rylai>Rylai/Czapka>abysall>znahoya

Runki : Czerwone - mag penetr

Żółte - Magic resisty/mana regen pre lv.

Niebieskie - ap per lv.

i te duże ( zapomniałem nazwy) ap flat

I dziękuje.

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...