Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Ktore konto...?

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otoz posiadam 2 konto na pl3 i mam dylemat ktore zrobic jako glowne?

1 konto:

18lvl all desy do golca i vegi (2 hangary) 3 ht 33pp ale bez irkow lf3 oslonek i napedow

2 konto:

20lvl solace 4 hangary leonek vega golec 4 pusto 2 ht 34pp 8 irkow apis i wkrotce zeus komplet lf3 napedow (oslonek brak )

I jak narazie glownym kontem bylo to z 20lvl ale sam juz nie wiem ktore zrobic za glowne co i jak. A jaka jest wasza opinia na ten temat?

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

ale pytanie. temat do zamknięcia to se możesz na głównym forum pisać :!

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

ale pytanie. temat do zamknięcia to se możesz na głównym forum pisać :!

Pytam osob bocacych, ktore wiedza lepiej ktore bedzie lepsze itp ;P Nie nabijaj sobie postow cwaniaku.

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

2 konto wogule lvl większy a to 1 mogę przyjąć ;D

W ogole pisze sie tak !!! druga sprawa czytanie ze zrozumieniem to duza umiejetnosc w dzisiejszych czasach wiec bez sepienia. Autor tematu chyba zgodzi sie ze otrzymal juz odpowiedz wiec moze by tak zamknac temat bo jak widac przyciaga post hunterow do siebie ...

61694148.png

Opublikowano

wiesz kurwa jak nie możesz się zdecydować, to pierdolnij sobie 2 konta jako główne ale na bota serio, szkoda czasu na grę, kiedyś tyle czasu nie musiałeś poświęcać

polecam po prostu puścić bota na 2 konta, i mieć jak najbardziej wyjebawszy

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...