Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1161 RP

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to nie znam cen RP, dlatego napiszę postacie które Cię zainteresują:

- Lee Sin,

- Jayce,

- Ahri,

- Fizz,

- Malzahar,

- Zyra,

- Xerath.

#Edit

No to wymieniłem te postacie które się nie nudzą.

| League of Legends |

| US | x_x | 1613 ELO |

Opublikowano

@UP

Za tą cenę można kupić każdą.

Fajnie jak by miała stuna

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

polecam ci riven, przyjemna postać duża wytrzymałość, shield, stun, dobry system scape(ucieczki) ;> i dużo dmg jeśli ją dobrze zbudujesz ;)

Opublikowano

Polecam Pantheona, skok/stun rzut włócznią z Q + dzidowania z E, fajne Combo z Leoną lub kimś kto ma rownież stuna/spowolnienie, ciężko jedynie wyczuć moment i strzał z ultem, najlepiej kiedy jest zadyma w tf.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Polecam Pantheona, skok/stun rzut włócznią z Q + dzidowania z E, fajne Combo z Leoną lub kimś kto ma rownież stuna/spowolnienie, ciężko jedynie wyczuć moment i strzał z ultem, najlepiej kiedy jest zadyma w tf.

Hahahaha combo z leoną? To co ty chcesz iść Pantheonem na bota? O jebłem.

Pantheon to solo toper którego zresztą nie polecam. Najsłabsze ulti w grze, już sprawdza się lepiej jako agresywny support na bocie.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Damage i wytrzymałość...

Myślę ,że Lee Sin.Ma 7 skilli,dasha,AoE slow,AoE odrzucenie (ulti),shield+dash do ally.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Oj, Ty to chyba sie tylko na minesrafcie znasz. :)

Po pierwsze jakbyś pomyślał to byś wiedział, że postaci za 3150 IP nie kupuje się za RP, drugie nie grałeś nigdy rankedów? Za takie coś by Cię wyśmiali, trzecie pantheon to raczej top, ewentualnie dżungla, ale rzadko.

Opublikowano

lee sin - slow, tarcza, escape mechanizm ,odrzut, wytrzymałość i duży dmg

Dobry jungler jak i solo toper ;)

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

@UP

Mnie nie obchodzi czy się opłaca kupować czy nie ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

polecam ci Ashe bo ma fajne ulti

Jebłem. Niech kupi Ashe za RP :)

Polecam ci:

Brand

Ogólnie wszystkie skille sieją zamęt. R w TF'ach i masz szanse na pente.

Świetny mider. Jego skille zjedzą cię zanim ty się zorientujesz.

Ezreal

Świetna postać. 90% użytkowników tutaj powie, że Ezreal only AD.

Jednak można go robić również pod AP, wtedy jest jeszcze większą kosą.

Z ulti potrafi wtedy wziąć 1000hp+ Na dodatek E to coś w rodzaju flasha, tyle że dodatkowo atakuje.

Game Over

Opublikowano

Polecam Siona, ale jego powinieneś kupić za ip ponieważ kosztuje jedyne 1350. Ma stuna tak jak chciałeś tarcze na, którą może przyjąć spory dmg i i zarąbiste (jeśli się nie mylę) E, które ci daje mocną premię do ataku. Nie musisz kupować itemów pod life steala, ponieważ niszczy wszystkich na swojej drodze idąc pod krytyki i dmg, a poza tym zarąbiste ulti, które daje tego life steala. Bardzo przydatne w tf-ach, gdzie dzięki niemu możesz uratować towarzyszy.

Opublikowano

Vayne? Turlanie się z Q :D Dobre do ucieczki i gonienia. Może Ahri? Powiedź co preferujesz ap czy ad?

Vayne jest największym papierem w grze, więc raczej marny wybór jeśli chodzi o wytrzymałe postaći.

@up, sion ? Wystarczy przed nim uciec, kiedy włacza ulti, kiedy się skończy jest bardzo łatwym celem do zabicia.

Ja polecam Lee, który jest strasznie wytrzymały, dzięki W może trzymać się sporo na linii, bo ma lifesteal, świetne combo i jest jednym z lepszych junglerów.

Trundle, tak bardzo nie doceniana postać, która potrafi położyć nawet każdego tanka, bardzo dobry i złośliwy slow, przyśpieszenie, świetny solotoper.

Najlepszym wyborem jednak będzie Irelia, która nie musi mieć killi by cisnąć, pewnie już nie raz widziałeś jak wychwalają tą postać, warto zobaczyć, bo postać ma kopa

Opublikowano

Lee - dobre dmg, slow, doskok z q, dobre ult na escape / wykopanie pod turreta.

Shyv - mocne dmg, op ult, wytrzymała.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...