Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ea nas nie szanuje-drag, kanion i porshe gt.

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

To mój 2000 post! Jubileusz :) Zastanawiałem się cały dzień na co go przeznaczyć. Napisze nim oto ten temat poruszający ów sprawy w temacie.

Przejdźmy do rzeczy. Ea i my gracze. Hmm. Ea bierze kasę, a my ,,bawimy" się grą. Jednakże jest coś nie tak. Ów firma, jeżeli już sprzedaje cokolwiek powinna dbać o nabywcę. Jak jest? Jak widzimy źle. Wogóle o nas nie myślą. Dodają czasem auta, ale tylko za boosty, wtedy gdy ich zarobki maleją. No i widocznie powodzi im się dobrze, bo obiecali nam 2 rzeczy. Pierwszą z nich jest kanion, o którym było tak głośno wiosną. Pierwszy raz wspomniali o tym w lutym jak może niektórzy z Was pamiętają. Miało być wielkie święto, cuda nie widy! A co było? Marzec i sprawa ucichła. No dobra. Niedawno, może miesiąc temu EA dudniło na fb, że wstawią drag. Było nawet foto. Wszyscy ucieszeni, że coś dojdzie ciekawego a tu co? Zamydlili oczy zmianą klas. To też poruszę. Było dobrze, a jak wiadomo, gdzie tepaki łapy tkają, tam spieprzą. Niektórzy chwalą tą zmianę, lecz większość narzeka choćby na ilość klas. Niektóre auta polepszyły się, ale niektóre zrypały. No cóż... A carrera gt? Gdzie ją mamy? Trainerek i to wszystko.

Kończąc, mam nadzieję, że ktoś to przeczytał, chciałem się tak rozpisać :*

Zadaje pytanie. GDZIE KANION, DRAG I GT?

Pozdro!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Miło by było gdyby ..

GDZIE JEST DRIFT ? :)

NFS W nastawiony jest na zarobek i to chyba jest jasne, prawda ?

Ameryki nie odkryles.

Opublikowano

Najpierw niech wszystkich cheaterów zbanują a potem niech wszystko dodają.

Dobry pomysł, ale straca naprawde ogromna czesc graczy. :P

Opublikowano

Cheaterów będzie coraz więcej :) Jak ludzie z EA się tak bawią to my też :) Nfs world coraz nudniejszy się robi ...

x2n.png

Opublikowano

Cheaterów nigdy nie zbanują, bo trainery nawet wykryte rodzą sie od nowa a na miejscu 1 zbanowanego usera powstaje 3 nowych.

Drift? Nie wspominałem o tym, bo ea nigdy o nim nie pisała i jest mała szansa, że kiedykolwiek dodadzą. Ale to jest dobry pomysł :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Drag lepszy niż drift, a nawet powiem że dlatego nie grałem w carbona bo gra jest oparta na drifcie.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

DRAG też miał być i co? I Gówno. Ale najbardziej zależy mi na carrerze ale na pewno będzie za ok. 30kSB

Ja jestem za tym aby na pierwszym miejscu dali kanion potem drift i drag.

Opublikowano

Ujmę to tak - NFS:W to miała być gra Play4Free , a tak naprawdę (takie jest moje odczucie) to jest Pay2Win .

dziękuje , tyle w temacie

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Wszystkich cheaterów nie zbanują bo oni też płacą za tą grę,więc EA na to im pozwala.Przez te zmiany jest gorzej niż wcześniej,niby gdzieś słyszałem,że mają dać dragi,ale ich obietnice gównoo warte są,bo nie dotrzymują obietnic.A inne NFS'y zjebali,oprócz Most Wanted,bo tamta część była najlepsza,może ma do kitu grafikę,ale i tak każdy do niego wraca,choć ma z ~7 lat.

A Carrere dadzą pewnie za 20k jak CCX elite i będzie trzeba bulić na samochód,który zapewne spieprzą tak jak Zonde.

A najlepszy drag był wg mnie w undergroud 2 i most wanted.

Opublikowano

Wszystkich cheaterów nie zbanują bo oni też płacą za tą grę,więc EA na to im pozwala.Przez te zmiany jest gorzej niż wcześniej,niby gdzieś słyszałem,że mają dać dragi,ale ich obietnice gównoo warte są,bo nie dotrzymują obietnic.A inne NFS'y zjebali,oprócz Most Wanted,bo tamta część była najlepsza,może ma do kitu grafikę,ale i tak każdy do niego wraca,choć ma z ~7 lat.

A Carrere dadzą pewnie za 20k jak CCX elite i będzie trzeba bulić na samochód,który zapewne spieprzą tak jak Zonde.

A najlepszy drag był wg mnie w undergroud 2 i most wanted.

Ja na 1 miejscu z nfs'ów mam CARBONA - krótka ale konkretna a później MOST WANTED

Opublikowano

Ja na 1 miejscu z nfs'ów mam CARBONA a później MOST WANTED

Każdy ma swoje zdanie , dla mnie najlepszy był MW .

Stare , dobre czasy , kiedy jeszcze EA nie było łase ka kase ...

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Jeżeli mówicie o najlepszej części NFS to dla mnie był Underground 2 . Duży otwarty świat , mnóstwo modyfikacji samochodu (spojlery , maski itp.) , tuning oraz trasy (Drift , drag itp.)

A wracając do tematu to zajebiście by było jakby dali Dragi . Wyobraźcie sobie że przy samym końcu wyprzedza was gościu ze speed hackiem xD . Chociaż może dla tego EA nie chce dać dragów gdyż jest duża ilość cheaterów . A trasy są krótkie i szybkie a przede wszystkim szybko by sie nabijało kasy oraz dropiło rzeczy.

Opublikowano

Jeżeli mówicie o najlepszej części NFS to dla mnie był Underground 2 . Duży otwarty świat , mnóstwo modyfikacji samochodu (spojlery , maski itp.) , tuning oraz trasy (Drift , drag itp.)

A wracając do tematu to zajebiście by było jakby dali Dragi . Wyobraźcie sobie że przy samym końcu wyprzedza was gościu ze speed hackiem xD . Chociaż może dla tego EA nie chce dać dragów gdyż jest duża ilość cheaterów . A trasy są krótkie i szybkie a przede wszystkim szybko by sie nabijało kasy oraz dropiło rzeczy.

Byłoby fajniej gdyby dodali Drift <3

W U2 był , stare dobre czasy . (jak nie było to don't hate me)

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

niech dodadza jakis nowy tryb nowe mapy a nie stale tylko co dodaja to samochody za boosty ja narazie przestalem w to grac bo nudaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

@upy

To temat tyczący się worlda, a nie części nfs :)

@top

A no jeszcze jedno. Pamiętacie jak ea gadali, że dodadzą miasto z undercovera? Tri city's. Nawet dali już połączenie ze starymi miastami do w/w, na dole mapy, wielki długi most, potem budki i zakaz wjazdu. To łączenie pojawiło się także w Lutym. Co mamy? Nic!

Warto też przypomnieć, ze ea nas okłamało. Większość pamięta pewno jeszcze asc marck'i [jak jeszcze je dawali]. Mówili, że dodadzą T4, a nie 6 klas. I co? Tacy oni są....

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Witajcie koledzy piszę do Was ze szkoły hue hue....

Co do tematu to dużo zostało powiedziane a że EA nas nie szanuje i ma graczy dupie to wiadom sprawa.Obiecywali tyle Kaniony/drag czy nowe mapy i skończyło sie na obiecywaniu i tyle.Lecą na kas wiadomo.Oni robią tą gre tak by Ci co są "nad nimi" byli zadowoleni a nie gracze.Ja czekałem na jakiś przełom w tej grze ale się raczek nie doczekam.Auta za igc.....mam nadzieje że dodadzą ale nie wiadomo jak u nich a Carrera gt hmmm....pewnie dodadzą ale nie kupie bo za dużo chcą.Przy okazji pozdrowionka i all dobrego w nowym roku szkolnym.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył ale wszystkie gry Play4Free od EA to gry w której nic nie osiągniemy bez zapłaty, cóż trzeba się z tym pogodzić.. EA jest strasznie nie słowne "a to może będzie, a to może się nie pojawi, a to nie wiadomo.." to standardowa odpowiedź od EA, oni nic nam nie obiecują, tylko (jak by to nazwać) gadają a co za tym idzie w worldzie zapewne nic się nie pojawi prócz nowych aut a ich obietnice od dawna mam że tak powiem w dupie bo tak jak oni traktują nas jako klienta czy też konsumenta to po prostu jakaś komedia że oni z ludzi robią ścierwo, na ich konto z tego co widzę na ulicach world'a naprawdę dziennie wpływa naprawdę dużo a oni dupy nie ruszą dopóki popularność world'a zmaleje. Niestety musimy się z tym pogodzić, nasze zdanie w tej grze się nie liczy chociaż to dzięki nam world nadal istnieje, nasze propozycje gdy już są rozpatrywane to jedyna odpowiedź na jaką ich stać to "Może to się pojawi" czyli innymi słowy prawdopodobnie tego nie będzie, gdyby naprawdę polityka world'a się zmieniła to na ich serwerach było by o dużo więcej osób:

- ceny boost przystosowane do średnich zarobków danego kraju

- wszystkie auta za IGC (w tym bardzo drogie, nie mówcie że jestem gimbusem i że tak być nie powinno - częściowo się zgadzam bo sam wydałem 300zł na tą grę) no i każde auto w wersji za boost.

- pakiety wizualne nadal za boost bo to nie wpływa na równowagę gry.

- więcej nowości, koniec lenistwa EA.

Gdyby to się zmieniło, lecz nigdy się nie zmieni (nawet nie wiem po co ja to wypisywałem, chyba żeby sobie humor poprawić).

Teraz pozostaje nam tylko godzenie się na wszystko co EA robi bo my nie mamy na to żadnego wpływu dla nich jesteśmy tylko ścierwem a nie konsumentem.

lownfast

Opublikowano

Jak ktos chce darmowe 600 sb to niech wejdzie na inny serwer i zrobi nowy profil gracza pojezdzi troche wyscigi i dostanie 600 sb na zachete

nfsw_MALY19PL.png
Opublikowano

Heh poczekamy i zobaczymy czy dodadzą te nowe auta we wtorek lub w środę już sam nie wiem a co do tras itp. Można napisać do nich ale nie jedną osobą tylko wieloma na większą ilość osób powinni zareagować.

Opublikowano

xPARADOX ma racje i dobrze gada...

BlackBox zapoczątkował tego NFS.....i co porobili chwile i zrezygnowali.World że tak powiem że tak powiem jest ubogi,bo jeżeli chodzi o realizm to w ogóle go tu nie ma,twórcy strasznie na łatwiznę poszli.Jak już wcześniej wspomniałem ich obiecanki to ja mam w dupie bo robią graczom wodę z mózgu by dalej grali i ładowali kasę i twórcy mieli gdzieś rozwój gry i ducha serii.....bo każdy wie że World nie posiada poziomu i klasy serii NeedForSpeed.Też się dziwie po jaką cholerę oni robią te AscMarck'i skoro co 2 słowo to po prostu kłamstwo...czasem jest mi ich żal że są tacy głupi.Jak już się zabierają za grę i posiadają takich ludzi to nie ruszą dupę i robią porządną grę na dobrym poziomie...

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ten cały Marc to też wygląda taka ulizana i wylelkana pizda co obiecuje, a za przeproszeniem gówno mamy. Tak jak Pitch_Black mówi w tych ask marc same kłamstwa i obietnice, z ktorych prawie żadna sie nie spełniła. Ale postęp jest, otwarli w 'wielkim update' nową drogę lub tunel prowadzący z jednej dzielnicy do drugiej... Tyle że takie coś ma nas zadowolić? ŻENADA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...