Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z cs nie znajduje serwerów

Mati0724

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z cs no steam.

Gdy wybieram zakładkę serwery i ulubione, wszystkie serwery mają napis server not responding.

Z Lolem jest podobnie bo nie mogę się zalogować. Myślę że wina leży po stronie Protokołów. Prosze o pomoc

Opublikowano

Antywirus Eset nod 32, wyłączony. Cs reinstalowałem nic to nie dało to samo jest z League of Legends. Nie może się połączyć ze serwerem PVP.net ;/

Opublikowano

Jest to wina zablokowanych portów w routerze (najczęściej P2P). Aby normalnie grać i nic nie zniszczyć, skontaktuj się z operatorem lub jakimś informatykiem z okolicy. Sam bez doświadczenia nie próbuj, bo możesz sobie przypadkowo ustawić rzeczy, takie jak: wyłączanie routera przez sąsiadów, włamania, ogromne lagi.

Opublikowano

Dobra wiem już co spowodowało problem.W moim Liveboxie w zaporze mam coś takiego :1346763236-U427981.jpg Wtedy wszystko działa. Są serwy, działa LOL.

Lecz jak ustawie poziom zabezpieczeń, użytkownika, kliknę dopasuj i wybiorę Odpowiadaj na ping (jak poniżej)

1346763199-U427981.jpg Wtedy nie działa. Niestety jestem też fanem Minecraft i chciałbym zrobić serwer bez hamachi.

Chciałbym też wiedzieć czy opcja Odpowiadaj na ping będzie może jakoś działać razem z niskim poziomem zapory.

Jeżeli jest ustawiona zapora na niski w PFPortChecker wyskakuje to : 1346764164-U427981.png Jeżeli ktoś będzie coś wiedział to proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...