Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]PZIV.... Żegnamy

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebie WG, jeżeli nie dodadzą nowego czołgu, tylko ten stary i zardzewiały PZ IV stanie się czołgiem premium i mi go zabiorą. Jeszcze nie zbadałem VK (P) i top radia :/, dodatku ta armata 105mm... Już na 5 tierze miała problem z penetracją. Chyba porobię kilka pamiątkowych zdjęć tego czołgu ;/. Ciekawe, co się stanie, z zebranym doświadczeniem na tym czołgu i jaki wprowadzą czołg zamiast niego (chyba, że pozostałe tanki obniżą o 1 tier). Bd tęsknił za pz 4 mimo iż i tak wolę grać KW-1. Oczywiście i tak czołgu nie oddam :D

Opublikowano

@Up:

kultury człowieku..

Ogarnij tą sygnaturę bo jest bo jak dla mnie jest za duża.. -_-

@Topic:

Jeśli zabiorą działko z Pz4 to będzie syfny czołg jak dla mnie

x

Opublikowano

Znając Warminga oddadzą za PzIV całą kasę jaka poszła na sam tier jak i moduły i dadzą inny czołg zamiast PzIV ( może to być np PzV )... tak więc myślę czy iść w nią czyt w T29 ?

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Idź w T29, jest to boski czołg tylko trzeba nauczyć się nim grać ;)

BTW

Strasznie mało ludzi na forum, nawet Kida nigdzie nie widać, oj nie ładnie tak nie ładnie :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Znając Warminga oddadzą za PzIV całą kasę jaka poszła na sam tier jak i moduły i dadzą inny czołg zamiast PzIV ( może to być np PzV )... tak więc myślę czy iść w nią czyt w T29 ?

Miałem T29 i powem ze jak na swoj 7 tier jest bardzo dobry. Wystarczy wystawiac wieze chowajac sie za glazami i zasypami, wtedy nikt Cb nie przebije a ty w nich bedziesz sobie strzelal.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

BTW

Strasznie mało ludzi na forum, nawet Kida nigdzie nie widać, oj nie ładnie tak nie ładnie :D

Ta , rok szkolny. W gimbazie z rozszenrzonym francuskim masz 9/8/7 lekcji conajmniej. Wiec jak ktos tam siedzi np. od 8.00 i wraca do domu 17/18 ew. pozniej to nie dziwie sie ze malo osob siedzi na forum.

Sa

Opublikowano

BTW

Widać mnie, ale na siłę się udzielać nie chcę, a gdy nie wiem to nie piszę. Szkoda że PzIV 'zszedł' na psy. Sam mam naszą boską Pezetkę. Gram nią i wymiata, ale szkoda gadać o tym co będzie. ;f
Opublikowano

Tak jak pzIV tylko nieulepszonym, nie da sie grac bo caly czas wrzuca do 7 tierow bo wszyscy na 10 graja, nikt na niskich tierach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Czyli teraz jeździ się z 10,5cm? Wierzyć mi się nie chce, niedługo WG znerfi wszystkie tiery 5 tak aby nie dało się nimi zarabiać :(

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano
Ulepszona wieża Pz IV i działo 7.5 cm L/70 zostały usunięte z drzewka rozwoju Pz IV.

Nic nie pisze o 10,5cm -.-

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja pierdziele.. trzeba sobie szukać nowego czołgu na kredyty.

Taki fajny czołg.. heh ciekawe czy mi zwrócą kasę za dosyłacz do tej L/70

DAMN YOU WARMING !!

x

Opublikowano

@Up

Ale nie każdy lubi KW-1, teraz trzeba się przesiąść na... kurde ja nie mam innego tieru 5 niż pz4 :D ( resztę po sprzedawałem :D)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...