Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Premium BUG ;)

mamcieee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nadal istrnieje BUG ze kiedy chcesz kupic premium gold trzeba miec 10001 NX Cash? czy juz jest to usunięte?

Bo wiem ze bylo tak ze jak sie mialo 10k NX Cash to nie mozna bylo kupic.. tak samo bylo z bronimi trzeba zawsze bylo miec o jeden wiecej

Opublikowano

Bug dalej istnieje :/

//Nie powielaj odpowiedzi ;) ||Epean

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Pocztą na pewno nie kupisz xD

a co do banku to jak już to przelewem :):D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Chodzi mi o to, że ide do banku (nie mam konta i wgl jestem zielony) mam sam druczek! Da się tak kupić?:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam ci kupno Pay safe Card .Moim zdaniem najlepsza opcja :)

Tu masz co i za ile

EUR5.00 (5000 NEXON Cash)

EUR10.00 (10000 NEXON Cash)

EUR20.00 (20000 NEXON Cash)

EUR30.00 (30000 NEXON Cash)

EUR50.00 (50000 NEXON Cash)

Oczywiście to jest w Euro

a tu masz chwilowy stan Euro

1 EUR = 4.2 PLN

Polecam ci odświeżać stronę bo co trochę zmieniają notowania Euro

A tu masz w GBP

GBP5.00 (6250 NEXON Cash)

GBP10.00 (12500 NEXON Cash)

GBP20.00 (25000 NEXON Cash)

GBP30.00 (37500 NEXON Cash)

GBP50.00 (62500 NEXON Cash)

Oczywiście to jest w GBP

a tu masz chwilowy stan Funt sterling

1 GBP = 5.3 PLN

Polecam ci odświeżać stronę bo co trochę zmieniają notowania Funt sterling

Oczywiście GPB jest droższe od Euro

Strona Kalkulatora walutowego

http://kalkulator-walutowy.mybank.pl/

Licze na Like

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Takm bardzo chętnie ale nie mam możliwości kupic tej karty (mieszkam za miastem) najbliżej jest do stacji paliw ;p ale i tak daleko.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Trzeba się kiedyś poświecić :) ale drugą możliwość masz kupno na allegro na możesz poczta płacić jaka masz konto ?

Volvo to moja Pasja

Opublikowano

Z allegro często kupuje, blisk mam bank i poczte to zaraz.. Ale problem w tym, że nie mam konta i zawsze przelewam tym druczkiem;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czas na założenie jego a jak nie to widziałem możliwość bez zakładania konta L)

Volvo to moja Pasja

Opublikowano

Już kupiłem z allegro. I mam pytanie.. w jakim czasie to powinno być (druczkiem) nie przelewem. :)^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zależy kiedy wyślesz ? jak jutro p do 9 to w tym samym dniu koleś ci wyślę emaila z kodem

Volvo to moja Pasja

Opublikowano

a co daje

Gold Premium Item Package 1 ?

Troopers,

This week we have some cool sales for you in store, to help you and give you an edge against your opponents on the battlefield.

1. Web Sales

The following items will only be available in our Web Shop.

-Gold Premium + Premium Item Packages are 50% off

(Only valid for the GF 30 Day + PIP 1 and the GP 30 day +PIP 2)

2. Item Removal

The following items are not available anymore at our shop anymore

-Animal Skin Weapons

(Your remaining time, if you still have them, will run normally and the items will not be deleted from inventory with the shop removal)

This is the end of the updates for this week Troopers. Please stay tuned for our next weekly Patch. However, we are currently preparing a very eagerly awaited update for you. Due to the development process , please grant us some more time and Thank you for your patience with us so far.

We also have a large list of hackers and players that were associated with illegal ingame activities. That Dishonor List is over 200 names long. So please check it out on our forums and hope you are not on it !

Regards and dismiss!!!

-War Rock Global-

O CO CHODZI?

Opublikowano

Bug nie został naprawiony , kiedyś sam o to zapytałem w moim temacie i nie pamiętam kto to był , jednakże była osoba , która wspomniała , że nexon wspomniał (masło maślane) , że nie moze puki co naprawic tego bugu . Po za tym mam pytanie

@envano - czemu zadajesz pytania nie na temat w nie swoim temacie ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Tak, wiem, że nie do moich pytań, ale po co robić nowy temat? A poza tym napisałem NEXT uptade, a nie to co było. Czy macie info na NEXT.. kiedy bd.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...