Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Likebox na stronie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanczo. Mam problem, chce żeby po wejściu na moją stronę był pokazany likebox i dopiero po kliknięciu 'Like it' na fejsie można przejść do strony, rozumiecie? Jak takie coś zrobić, gdzie można to znaleźc.

Czytać niżej!!!!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czaje. Wytłumacze Ci jak zrobić lub Ci zrobie, ale napisz na gg. Nie wiem jaką chcesz szerokość, kolor itp.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

rozumiem że chodzi Ci o wejściu na fanpage, i dopiero po kliknięciu Lubie to można zobaczyć stronę ?

żeby to zrobić musisz się znać na Java Script bo wszystko działa za pomocą aplikacji na facebook'u.

Opublikowano

UP, chodzi mi o to: ktoś wchodzi na moją strone ale nie może nic zobaczyć, ani wejść w podstrone ani nigdzie dopóki nie kliknie lubię to na moim fanpage. Tam wyżej jest taki kod, ale go nie rozumiem.

Opublikowano
Kurwa, geniusz jesteś. No japierdole.
jesteście naprawdę tacy ślepi?

Obrażaj nas bardziej a na pewno Ci pomożemy. Już nie mówiąc o tym, że pisze to ktoś kto nie rozumie prostego mechanizmu Javascriptowego.

Wkleiłeś link do poradnika z komentarzem "Może ktoś mi z tym pomoże?" - nawet nie wiadomo co mamy dokładnie Ci wytłumaczyć, jak na razie to możemy to Ci przekleić ten artykuł.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Obrażaj nas bardziej a na pewno Ci pomożemy. Już nie mówiąc o tym, że pisze to ktoś kto nie rozumie prostego mechanizmu Javascriptowego.

Wkleiłeś link do poradnika z komentarzem "Może ktoś mi z tym pomoże?" - nawet nie wiadomo co mamy dokładnie Ci wytłumaczyć, jak na razie to możemy to Ci przekleić ten artykuł.

No bo nie znam się na js, więc.. Po prostu chodzi mi o to, że w tym artykule niby jest ten kod, ale nie wiem gdzie wstawić link do mojego fanpage, gdzie co podmienić, gdzie co wkleić później.

Opublikowano

ucz sie angielskiego i przejrzyj dokumentację deweloperską na facebook'u. nie sądzę by ktoś na tym forum znał się dobrze na aplikacjach fb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...