Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard

alelagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale. Wątpię też, aby ktoś mógł mi odpowiedzieć. Ale zawsze można zapytać :)

Mianowicie - czy wie ktoś, czy gdzieś w centrum Torunia (starówka) można kupić paysafecard?

Opublikowano

Tyle już w życiu kiosków przeszedłem i w żadnym nie było :) Albo były, ale sprzedawcy nie wiedzieli. Raz tylko się udało kupić w tzw. delikatesach, ale to było na wyjeździe i na razie tam nie będę żeby kupić.

Opublikowano

Teoretycznie tam gdzie kupisz doładowanie do tel (z druczku) to tam powinno być Paysafecard, tylko sprzedawcy nawet o tym nie wiedzą ;x

Zgadzam sie z tobą w 100%. Z miesiąc temu poszedłem do normalnego sklepu przy stacji kolejowej i powiedziałem" Poproszę pejsejfkard" ona "Czekaj chwileczkę" minęło 10 sekund, pokazała mi terminal, czy chodzi mi o paysafecard. Powiedziałem tak, a ona do mnie, że nie wiedziała iż coś takiego sprzedają.

Wystarczy trochę pochodzić i popytać ; p

9368_gold.png

Opublikowano

Przeszedłem dzisiaj całe centrum, 7 czy 8 kiosków/sklepów i wszędzie nie było albo nie wiedzieli. Mówiłem im, żeby szukali w terminalu, ale nie pomogło. W Żabce sprzedawczyni nawet zadzwoniła do kierowniczki na całe miasto, a ta tez nie wiedziała o co chodzi...

W punktach ze strony paysafecard też nie wiedzieli o co chodzi.

Opublikowano

Czy może ktoś wkleić zdjęcie "maszyny" która wydaje paysafecard? Bo z tego co mówią sprzedawcy, to w terminalu czy jak to się nazywa nie ma czegoś takiego...

Opublikowano

To urządzenie jest też potrzebne jak płacisz kartą. Nie wiem jak to się nazywa.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zgadzam sie z tobą w 100%. Z miesiąc temu poszedłem do normalnego sklepu przy stacji kolejowej i powiedziałem" Poproszę pejsejfkard" ona "Czekaj chwileczkę" minęło 10 sekund, pokazała mi terminal, czy chodzi mi o paysafecard. Powiedziałem tak, a ona do mnie, że nie wiedziała iż coś takiego sprzedają.

Szybciutko,ja czekałem 10 minut zanim to znalazła :D

Kupiłem w Delikatesy Centrum

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...