Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód do 4500BOOST

kupa144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokup sobie za smsem 600bostów i kup sobie forda mustanga rtr -x:D lub odkładaj kase i kup Pagani zonde Cinque

Opublikowano

kupa144, też mam ten problem ze nie wiem co wybrać za taka sumke, ale zrób tak jak ja i czekaj do srody, w srode zobaczymy co dodadza i napisz mi na pw jak mozesz pózniej co wybrales i jak sie jezdzi zebym tez wiedzial :D

Opublikowano

kupa144, też mam ten problem ze nie wiem co wybrać za taka sumke, ale zrób tak jak ja i czekaj do srody, w srode zobaczymy co dodadza i napisz mi na pw jak mozesz pózniej co wybrales i jak sie jezdzi zebym tez wiedzial :D

Okey nie ma sprawy. Mi się marzy Pagani zonde

<iframe src="http://www.enutka.net/webplayer/staty_seciki/glowny.php" frameborder="0" scrolling="no" width="468" height="60"></iframe>

Opublikowano

@up

co ci moge o nim powiedzeć przyspieszenie jedno z najlepszych w grze predksc max. również super prowadzenie (po patchu) poprostu super:)

Opublikowano

@up

jak mozesz cos innego doradzic jak masz tylko rtr-x ??

@kupa144

Wez lepiej porsze GT2 bo to jest teraz najlepszy samochod

mr2xd.png
Opublikowano

kurzy kiepsko mnie znasz:) rtr-x mam na głównym koncie.. mam kilka samochodzików na innym i wiem co mówie

Opublikowano

@up

cinque nie jest za dobre moze po tej aktualizacji naprawia zonde ale narazie nie jest warta tych 8k spedboostow (40 zl)

lepiej kupic duzo duzo tansze porshe gt2 za 4700 SB i cieszys sie wygranymi

mr2xd.png
Opublikowano

testowałem procar bmw m1 i auto jest genialne z 40% moc nitra, jak odpalisz nitro to dosłownie latasz w 4sekundy z 60 masz 260.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...