Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Pójdzie mi lol?

`SaMer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup lepszą kartę graficzną i kup , albo podkręć procka .

A tak to MOŻE na najniższych pójdzie , ale nie spodziewaj się cudów .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Na najniższych pójdzie ale będziesz miał 10-15 fps

Are you fucking kidding me ?.

Lepiej się nie wypowiadaj, a posty idź gdzie indziej nabijać.

A co do sprzętu, oczywiście, że pójdzie, ale napewno będziesz odczuwać spadki podczas teamfight'ow.

Co do fps napewno +30-40, ale przy tf, no to mogę tylko zgadywać, że gdzieś poniżej 30fps napewno będziesz miał.

Opublikowano

Are you fucking kidding me ?.

Lepiej się nie wypowiadaj, a posty idź gdzie indziej nabijać.

A co do sprzętu, oczywiście, że pójdzie, ale napewno będziesz odczuwać spadki podczas teamfight'ow.

Co do fps napewno +30-40, ale przy tf, no to mogę tylko zgadywać, że gdzieś poniżej 30fps napewno będziesz miał.

Hahahaha na procku 1,8 + 1 gb ramu + 128 mb grafa chodzilo mi 25 fps z wylaczonym dzwiekiem wiec, na tym co zalozyciel postu chce grac bedzie GÓWNO.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

ja kiedyś miałem proc 3,2GHz 2gb ram i karta 128mb i kurwa na najniższych z mniejsza rozdzielczością bylo 22-25 fps i średnie ściny w TF a autor tematu wyciśnie może z mniejszą rozdzielczością i braku dźwięku 20fps na linii i bezsensowne 13-16 w tf...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja sam grałem kiedyś na takich Parametrach, Procek 1.8GHz Ram 1GB, Graficzna 128MB i przed patchem usprawniającym tekstury z dzwiekiem miałem nawet do 35 fpsów na mapie 5v5 w teamfightach poniżej 20, lecz grałem na Gameboosterze z wyłączoną synchronizacją pionową. Wiec napewno ci pójdzie, tylko detale najmniejsze, wyłącz synchronizacje pionową i włącz szybki teren

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Na 3v3 bedziesz miał 30-40 fpsów a na 5v5 20-30,wyłącz cienie i synchorizacje pionową.Ładowanie może być uciążliwe ale da sie grać,pozdro :).

@Edit

Aaaa...i wyłącz głos.I nie słuchaj idiotów wyżej,bo gram na słabszym pc od twojego i mam 40 + :).Wystarczy wgrać stery do grafy i wyczyscic pc od syfu :).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...