Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerzucenie nfsw

ne7os

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucam spatchowanego nfs'a na telefon i wrzuca tylko 15 mb. Po wrzuceniu na kompa patchuje mi sie. Jak przerzucic calego nfs'a zeby sie nie patchowal.

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Wrzucam spatchowanego nfs'a na telefon i wrzuca tylko 15 mb. Po wrzuceniu na kompa patchuje mi sie. Jak przerzucic calego nfs'a zeby sie nie patchowal.

Chcesz wrzucic kilka GB na zwykla komorke?

Lol.

Jak tak nie jest to napisz jasniej ?

Opublikowano

Mam miejscie.. Jesli Ty nie masz miejsca to nie moj problem.

Przerzucam spatchowanego z laptopa na kompa przez telefon a wrzuca mi sie 15 mb. Odpalam go i patchuje mi sie od nowa.

87204611569884691941.gif

Opublikowano

nfsw?! na komórke jak?

booże logiczne karta pamieci sam mam 8GB ... wiec co za problem

@top ja tez kiedys probowałem i tez to mam ona mi sie zdaje jest gdzieś ukryta, ze to nie jest folder gry domyślny

Opublikowano

telefony dziś obsługują karty pamięci do 32GB więc to normalne.... jak przezucić całego nfs na karte? chyba się nie da.... bo kopiowanie folderów raczej nie wchodzi w gre.

Opublikowano

musisz wejść w panel sterowania/ opcje folderów i zaznaczyć "pokarz ukryte pliki i foldery".

Potem w c/programdata/electronicarts i skopiuj cały folder nfs world na kompa w dokładnie to samo miejsce.......

chyba powinno pomóc

Opublikowano

Musisz wrzucić cały folder: C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World ten folder jest ukryty i chyba wiesz jak odkryć, te 15 mb które ci się kopiuje to chyba z program files pliki uruchamiające grę. Ale nie o te pliki chodzi. Żeby przerzucić całą grę z kompa na kompa należy najpierw skopiować ten folder Electronic Arts do ProgramData a potem zainstalować grę z instalki pobranej ze strony nfsworld. W ten sposób unikniesz pobierania plików gry - pliki skopiujesz a launchera zainstalujesz na kompie i później launcher ci zweryfikuje i porówna pliki wcześniej skopiowane do Program data a serverem EA.

Opublikowano

-.-' Przerzucic nfs'a z laptopa na kompa rozumiesz? Czytaj ze zrozumieniem...

Dominik wiesz moze gdzie moze byc ten folder?

87204611569884691941.gif

Opublikowano

musisz spakowac calego nfsw w rar, na telefonie miec winrara, odpalic go i rozpakowac potem musisz polaczyc sie z internetem i dopiero mozesz grac ale niewiem jak masz zamiar grac, bo nie bedziesz mogl sterowac

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Co do XP to po włączeniu widoku ukrytych plików folder znajdziemy w "C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Electronic Arts\Need For Speed World"

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

musisz spakowac calego nfsw w rar, na telefonie miec winrara, odpalic go i rozpakowac potem musisz polaczyc sie z internetem i dopiero mozesz grac ale niewiem jak masz zamiar grac, bo nie bedziesz mogl sterowac

LOL hahahahaha ale mnie rozśmieszyłeś xD nie będę tego bardziej komentować.....
Opublikowano

booże logiczne karta pamieci sam mam 8GB ... wiec co za problem

@top ja tez kiedys probowałem i tez to mam ona mi sie zdaje jest gdzieś ukryta, ze to nie jest folder gry domyślny

Karta pamięci?

Są telefony mają normalnie 8gb wbudowanej pamięci.

76561198024358790.png
Opublikowano

Musisz wrzucić cały folder: C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World ten folder jest ukryty i chyba wiesz jak odkryć, te 15 mb które ci się kopiuje to chyba z program files pliki uruchamiające grę. Ale nie o te pliki chodzi. Żeby przerzucić całą grę z kompa na kompa należy najpierw skopiować ten folder Electronic Arts do ProgramData a potem zainstalować grę z instalki pobranej ze strony nfsworld. W ten sposób unikniesz pobierania plików gry - pliki skopiujesz a launchera zainstalujesz na kompie i później launcher ci zweryfikuje i porówna pliki wcześniej skopiowane do Program data a serverem EA.

1.Skopuj folder ProgramData

2.Wypakuj go na dysku "D"

3.Pobierz plik instalacyjny.

4.Podczas instalacji wybierz dysk "D" jako folder instalacji [Tam masz folder z wszystkimi plikami gry]

5.Graj.

Wszystko jasne? Sposób to skrócony sposób mikiego, jedyny sposób.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

1.Skopuj folder ProgramData

2.Wypakuj go na dysku "D"

3.Pobierz plik instalacyjny.

4.Podczas instalacji wybierz dysk "D" jako folder instalacji [Tam masz folder z wszystkimi plikami gry]

5.Graj.

Wszystko jasne? Sposób to skrócony sposób mikiego, jedyny sposób.

Autor był chyba ślepy, gdy to pisałem ;/

Opublikowano

LOL hahahahaha ale mnie rozśmieszyłeś xD nie będę tego bardziej komentować.....

hahahaha sam niewiem kiedy to pisalem zajebany i pijany w huj wczoraj bylem

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...