Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z TerminatioN nie odpala..

Craxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam problem.

mianowicie gdy odpalam gre nic sie nie pojawia ;/

Natomiast gdy odpale innego priva wyskakuje " Please execute the "silkroad.exe" jak odpalam silkroad exe to tak jak w poprzednim privie nic sie nie uruchamia :( Pls pomozcie :(

Opublikowano

Sh4ke

WIndowsa xp mam. Jak odpalam przez silkroad.exe to nic sie nie odpala... klikalem po 4 razy nawet i czekalem 30 min i nic sie nie pojawia ;/ nie wiemco jest nie tak ;/

Opublikowano

Tak strona mi dziala.

Co do mojego bledu to juz go naprawilem i w sumie nie jest ciezko :] Jak ktos ma ten sam problem napiszcie dam znac jak naprawilem przyczyne ;]

Opublikowano

wejdz w "właściwości" mojego komputera > zaawansowane > klniknij ustawienia w uruchamianie i odzyskiwanie > edytuj > wyskoczy ci notatnik i w notatniku znajdz " NoExecute=OptOut i zmien koncowke na AlwaysOff zapisz i reset kompa i po krzyku ;]

Opublikowano

to tak jak ja ale mi ten problem pomogl. Sprawdz jeszcze raz w tych ustawieniach czy w notatniku sie nie zmienilo to spowrotem.

Opublikowano

jak sie niezmienilo to cos nie tak zaraz ci wysle jeszcze raz jak to zrobic moze ja cos zle ci napisalem.

Btw napisy mi jaki masy windows. Jak masz xp wysle ci caly tekst z mojego notatnika.

Opublikowano

zrob to jeszcze raz:

Mój Komputer - > zakładka Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia -> klikamy edytuj pojawi się notatnik -> szukamy wpisu /NoExecute=OptIn i zamiast OptIn wpisujemy AlwaysOff -> zaspisujemy zmiany -> resetujemy

moze nie zmieniles samej koncowki Optin na AlwaysOff tylko cala linijke dlatego windows po resecie wraca do starych ustawien.

Opublikowano

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NoExecute=AlwaysOff

to mam i nadal nic ;/ zrobiłem reinstal i też nic kurde chciałem sobie zagrać w silka a tu .... ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...