Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~TerminationSro~130 CAP~Średnie Raty~Summer Event~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5NRrl.gif

W poszukiwaniu serwer z capem 130 natknąłem się na serwer TerminationSro - krótko opiszę może serwer . Cap 130 , więc jest co bić mimo że raty są x200 . Obecnie jest na serwerze tzw. Summer Event , są to specjalne moobki z których lecą karty - 10 kart = jakaś nagroda w IM . Serwer posiada Web Mall , czyli Item Mall , tylko na stronie serwera. Dzięki Vote 4 Silk możemy z łatwością kupić avatar - 5 dni grania , grab peta , premkę . Jest to świetne rozwiąznie . Alchemia też moim zdaniem wręcz idealna czyli +1/2/3/4 = 100% , +5 - +8 = 50% , czyli bardzo fajnie. Dziennie na serwerze jest około 400 osób , serwer posiada bardzo ładnie wykonaną stronę , dobry kontakt z gm. Na serwerze regularnie są wprowadzane nowości , począwszy od avatarów kończąc na fortecy w constantynopolu. Serwer stoi już dobre 6 miesięcy , dlatego jest już wiele max leveli , ale nic nie stoi na przeszkodzie , aby wybić się na serwerze . Przykładem tego świetnego systemu Web Mall jest fakt że co 12h zdobywamy tzw. Web Coins a dokładnie 125 . Za to można kupić aż 2 paczki reversów po 11 sztuk. Także naprawdę opłaca się votować i zdobywać przedmioty. Jako iż kupiłem już tu troszkę silków , które miały być przeznaczone na Repose , ale nie chce mi się już czekać jak niektórym . Zapraszam wszystkich na serwer , obecnie jestem pod nickiem : Sh4ke i nie zamierzam szybko kończyć przygody na tym serwerze.

Tyle słowami krótkiego wstępu teraz raty itp. Plusem jest również częsta ilość eventów.

Zhxdj.gif

EXP/SP: 200x

DROP: 40x

GOLD DROP: 40x

Alchemy: +5 - +8 50%

MagicPop: 3x

Job Rate : x35

Sox Rate : x3

OPM1z.gif

Uwaga aby pobrać należy być zarejestrowanym i zalogowanym.

Do pobrania media.pk2 oraz Client z szybkich linków FTP.

UiXtQ.gif

- Angel Spirit

- Nowa mapka "Shop Island"

- 13 degree w pełni działające - nowa DB z epvp*

- Nowe grab pety - goryl / spider man / insect

- Fellow Pety

- Cała baza avatarów - w tym nowy Dark Arabian

- Poty stakują się po 1000

- Nowe teleporty do Temple

- Sytem Coin

- Summer Event

- Nowy system ulepszeń - Isro sytem

- Forteca raz w tygodniu

- Dodane Bolty oraz Arrowy z Im do Hotan NPC

- Dodany Wilk do NPC

- Nowe Uniq

- Nowy system ulepszania Devil Spirita

- Vote 4 Silk

- Web Mall

- Tanie Silki

- Zmienione Beginner Questy

- Nowy sytem zdobywania tytułów - Champion itp.

I wiele wiele więcej

h232c.gif

- 5 reversów

- Grab Pet ( 28 dni )

- Angel Spirit ( 5 % )

- 20 scrolli speed

- 1000 potków HP

- 1000 potków MP

- Frozen Ice Flakes - daje nam 1000 hp i 1000 mp

- 20 Instant Return Scroll

xcXG8.gif

Jako iż pozostanę na serwerze dłużej niż 1 dzień jak miałem w zwyczaju postanowiłem utworzyć gildię : Resistance

Co można jeszcze powiedzieć o serwerze , mam nadzieję że dużo osób znudzonych czekaniem zagra tutaj.

W sprawie gildii proszę pisać pod nick : Sh4ke

Opublikowano

szukalem 2 dni czegos dla mnie i nie znalazlem , nie lubie capu 110+ ale i tak nic nie ma wiec tez zagram do czasu wyjscia czegos fajnego i nowego

ja podobnie tylko czekam na Repose Network no chyba ze ten serv mi sie spodoba to zostane tu
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

czekanie na repose tez mi sie znudzilo tak jak i ciagle problemy na AllStar i Top tak wiec sciagne i napewno zagram. Jak tylko bedzie instalka na dysku napewno sie odezwe. Wielki + dla adminow za grab peta 28dni!

Opublikowano

Mbot nie będzie działać, bo pliki są kodowane. Dla mnie super bo nie będzie gilidii z 10 osób z czego 9,5 bot , 13 degree jest , ale nie jest tak łatwo zdobyć dropi z uniqów 130 , w specjalnym cave 130 + job coins.

Obecnie jestem w grze : Sh4ke. Mogę wam podać IP : 5.39.49.133 i dzięki temu macie pet filtra.

Opublikowano

Jak edziesz mial samo media bedziesz mial crashe w miescie, przynajmniej ja tak mialem, teraz sciagnalem clienta i powinno juz byc dobrze.

Opublikowano

Gauczo bądź tak dobry i powiedz nam jak może działać mbot , skoro media.pk2 jest kodowane , chyba że masz repack clienta .

Opublikowano

mam pytanie. Logując się wyskakuje mi komunikat falshe z chińskimi znakami i silk się wyłącza. Wiecie czym może być to spowodowane ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...