Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Co wy myślicie o bogu Bakasura?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :)

Kiedyś tam grałem sobie bakasurą i jakoś mi nie szło i było beznadziejnie..

Lecz ostatnio grając anubisem i innymi bogami zauważyłem bakasure który w 5sekund kładzie mnie hitami.. Mam staty 10:0 a nagle podbiega sobie i mnie cisnie na hity.. Wiec wszedlem na stare konto zobaczyc jak sie nim gra i na prawde tak jakby cos ulepszyli go ;D. Do tej pory byłem przekonany aby za chwilę kupić anhura lub cupida ewentualnie nowego boga w piątek lecz po zagraniu bakasurą mam dylemat.. Bakasura ma Skill wrecz idealny do gonienia przeciwnika i uciekania od niego, na 20levelu mozemy sobie 2 skillem dodac 500życia nawet/ 3skill dodaje ogromną ilosc damage / 4skill spowalnia i rypie ogromnie dużo.. A taki cupid ? Okeej ma dobrego 1skilla slow robi i duzy damage serduszka do leczenia i system ucieczki i 4 skillem stonuje i costam zabiera damage.. A wy co sądzicie o bakasurze ? Co powiecie o BAKASURA VS CUPID VS ANHUR ?[o anhurze nic nie powiedziałem lecz on mi się też z jakiegos powodu troche podoba :) ]

Opublikowano

Baka jak i cupid chyba dostaną kolejnego nerfa , bo wielu ludzi na forum płaczę , że są "op"

Z tej czwórki głosuje na bake , jednak poczekałbym do piątku i zobaczył czy przypadkiem nerfa nie dostanie...

W piątek kolejny bog , może jego?

Anhur bardzo dobra postać , skok , stun, slow. Tylko ulti w późniejszym etapie zadaje małe dmg

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja jestem zdania, że nie ma lepszego boga od lepszego. To wszystko zależy od osoby grającej.

Ale dobra, anubis jest typową postacią dystansową, robiłeś go pod AP, więc nie dziw się, że Bakasura, który robi się pod AD, rozwala cię na kilka hitów, bo nie masz żadnej obrony przeciwko AD i AP.

Ale cóż, ja też ostatnio jestem zwolennikiem Bakasury, czekam tylko na przeceny, a myślę że go kupię.

Anhur też jest zajebistą postacią, szczególnie przeciwko anubisowi na midzie.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

To zależy.

Bakasurą można dobrze zagrać sobie w jungli, bo jest do tego dobry.

W late game potrafi zrobić rozpierdol dzięki dobremu build'owi i przyzwoitym feedzie.

Cupid AD Carry na mida przeważnie, albo na bota (prawa część mapy).

Ja osobiście polecam się wyszkolić w Baka, a będziesz niezłą kosą dla enemy.

Opublikowano

Bakasura.... Postać do jungle i bawienia się w assassin'a.

Ult + frozen blade + skill nr 3 = roz***dol =)

Dzieki skill'owi nr 3 bardzo dobry przeciwko postaciami zrobiionymi pod tank'a ponieważ na 5lv daje 70 true magic dmg.

Tak jak napisał MrCzemuJa on zrobiony pod atak bije Ci critem coś około 500-600 z full item'kami. =)

Lecz zarazem Anubis ma skill nr 3 idealny do uciekania ponieważ spowalnia.

Anhur tak jak napisał MrCzemuJa idealnie nadaje się na mid'a przeciwko postacią nie posiadającym def'a.

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Właśnie wczoraj tak zobaczyłem wszedłem na stare konto i do jungli jest idealny. Najgorsze jak sie uzyje skoku skill1 a nagle odin nas uwiezi i nas moze pjechac .. Ale do ucieczki jest bardzo dobry i na dobijanie jest kozak xD Moj team 4vs5 napie**ala ich ja ide po buffa na damage i speeda i nagle wkakuje tam daje ult i kazdego z hitow ciagnne a ze mam full speeda około 500 to nikt mi nie ucieknie

Opublikowano

Mi osobiście jak jungler bardzo się podoba, może jest troszkę za silny ale pewnie to zmienią przy najbliższych większych zmianach.

Opublikowano

Ja od ostatniego tygodnia nie gram nikim innym niż bakasurą - zawsze mam staty 20+K.

Postać nadająca się do ranked game. Poza tym mam ogromną nadzieję, że bakasura nie dostanie żadnego nerfa zmniejszającego jego true damage. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...