Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale SE

danio1443

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy ściągam Nostale SE z strony to prędkość pobierania wynosi 10 - 20 kb/s a gdy chce uruchomić Flash Geta wyłącza mi komputer . Czy jest jakieś spolszczenie czy cos podobnego do Lauchera żeby wkleić to do PL . Nie musi być wszystko widać tylko żeby działało nagradzam LIKE :)

Opublikowano

A jak włączysz flashgeta to pokazuje ci się blue screen ?

To spróbuj tym:

Free Download Manager 3.9

http://www.dobreprogramy.pl/Free-Download-Manager,Program,Windows,12555.html

Jak to nie zadziała to spróbuj Utorrentem.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

No właśnie jak włacze FlashGeta to mi całkowicie kompa wyłacza i sie od nowa włącza i jak sie włączy to po 5 minutach sie wyłącza a jak w menadżerze zadań wyłącze FlashGeta to już normalnie chodzi :) Utorrent mam ale nie mam liku z którego bym mógł ściągnąć Nostale SE przez Utorrenta

Plis pomóżcie :)

Nagradzam LIKE

Opublikowano

Pisałem,żebyś użył managera,robisz to co w flashgecie masz poradniki.

Tutaj na nostale se :

http://124.3.155.213/pds/NostaleSE_0196.exe

Oczywiście do Managera 3.9

Myślę że już wytłumaczone,nie wyłącza ci się komp jak włączasz managera,a może taką prędkość posiadasz bo masz modem SpeedTouch 330.Wejdź w zakładkę USB w aplikacji SpeedTouch diagnostics co tam pisze,jak będzie pisało 'tryb USB: pełna szybkość a tryb danych USB Masowy',to masz zjebanego modema wifi bezprzewodowego i nie możesz zabezpieczyć sieci domowej i jakieś napy będą ci podłączać pod twojego neta ;p To ci radze kupić routera NEGTAR albo modema TP. Pozdro

@down nie ma

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Też tak miałem z flash getem...Po prostu ma wirusa ;/ Ściągnij innego i powinno pójść.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...