Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.pl [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktos link na innym hoscie na speedy trzeba konto a na deposit cos nie idzie chyba usuniety

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Bez przerwy strona główna pada :/

Nie ma biżuterii na 1 lv w shopie

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Wypuszczenie serwera, który na becie był jednym wielkim bugiem 1 dzień po becie,

Bardzo mądre rozwiązanie, pewnie pomysł Młodszego.

Nie zagram, strona nie chodzi, zalogować się nie da.

Prezka 5/10

Serw 2/10

Opublikowano

Aby nie podmieniali PC i PC2 jest tylko jedno rozwiązanie (według mnie nawet nawet---> pierwszy lepszy nie będzie wiedział o co chodzi)+ zakodować pliki clienta trochę zabezpieczyć i już nie na WH. No ale moje ostatnie zdanie jest takie że ten serwer powstał tylko i wyłącznie dla znajomych administracji. Bo na IS nie zarobią nawet 1zł. Wszystko odstrasza (problemy z betą, cienka strona gdzie nawet nie uszanują czyjejś pracy...) no co tu dużo mówić, 90% komentarzy z tego tematu (tylko pozytywnych) to wypowiedzi znajomych administracji, gdzie dostają yangi etc. WIec odradzam grać, bo to strata czasu a i tak 0 uczciwości.

W dzisiejszych czasach serwer musi być dopracowany a nie. Teraz to większość clientów nie jest zabezpieczona przed hackami+ serwery są nastawione na zarobek IS. A serwer powinień być taki że kasa z IS idzie na utrzymanie serwera a nie kieszeni admina... No ale jak inaczej bo to oni się tyle napracowali nad kopiuj wklej z MPC, lub epvp.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Nie polecam strona nie jest autorska tylko z internetu, a team i serwer słaby

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Ugadałem się z Rodim że serwer oczyszcze z bugów oraz dodam jakieś nowości przypominające jakoś Globala.Pozdrawiam.

Yyyy? A kto Ty?

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

serw dobry , lecz bardzo niestabilny ;[

Administracja dawała nawet po 200% expa ;> a zważając na to że to miał być HARD to nie rozumiem ich postawy ;]

Dali na 1 dzień , to spokojnie 50lvl można było wbić :>

Ogólnie serw fajny , lecz strasznie lało ludzi gra ;]

Polecam ;>

13735324352268179080.png

Opublikowano

Sprite co Ty kurwa pierdolisz, wbilem 70 i kurwa dostalem bana japierdole powiedzieli ze mam Cheaty ^^. A nagralem typka i on nie dostal, servera nie polecam dziekuje dobranoc:)...

Nie bylo zadnego buga z expem..

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

A prawa autorskie strony gdzie są pojeby?? , grafika nie wasza , strona też nie.. widać kurwa pojebów nie szanują autorów..

/zakaz handlu

Opublikowano
gdyby grało przynajmniej z 200 osób to bym zagrał...

A ile osób przeciętnie tam gra? w ogóle warto zagrać na tym serwerze czy raczej strata czasu?

Opublikowano

Od dwóch dni wiadomo, że będzie restart a tu ludzie dopiero się dowiadują.. Czytać uważnie shouta ^^

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...