Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15Slot][NO-WL][NO-PREMIUM][FullSurvival][Frakcje][!WAŻNE!]UxanCraft

ZwIIaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mazek27 nie byłeś na serwie nawet -_-

Xemon12 jest to fullsurvival!! bez antiheat! a sam masz 13lat i prosiles o kidmoda wyzwales nas dostales ban proste i administracja nie ma 13lat -_-

Wracając do H@. Jeśli chodzi o Mazka27 to pomyśl że nie każdy ma nick w miencrafcie taki sam jak na forum. Jeśli chodzi o twój "fullsurvival" z LWC (nie wiem czy jest, tak przynajmniej jeden z graczy twierdził) to pogratulować. Jeśli chodzi o anticheat to pokazujesz poziom. Powiedz mi jaka jest przyjemność z rozgrywki w momencie kiedy ja biegam 2h za diamentami żeby zrobić sobie narzędzia. A wbija sobie właśnie taki osobnik z xrayem i w 2min. zdobywa to na co ja ciężko pracowałem? Jeśli chodzi o wiek to wytłumacz mi po czym sugerujesz że mam 13 lat? Masz kompleksy? Sam masz nie więcej. Zastanów się nad sobą. Jeżeli robisz serwer, to dopracuj go i dobierz do współpracy odpowiedzialnych ludzi. Powodzenia.

5043c524d3712.png

Oficjalnie to ty gimbusem jeszcze nie jesteś >.>

Opublikowano

Wracając do H@. Jeśli chodzi o Mazka27 to pomyśl że nie każdy ma nick w miencrafcie taki sam jak na forum. Jeśli chodzi o twój "fullsurvival" z LWC (nie wiem czy jest, tak przynajmniej jeden z graczy twierdził) to pogratulować. Jeśli chodzi o anticheat to pokazujesz poziom. Powiedz mi jaka jest przyjemność z rozgrywki w momencie kiedy ja biegam 2h za diamentami żeby zrobić sobie narzędzia. A wbija sobie właśnie taki osobnik z xrayem i w 2min. zdobywa to na co ja ciężko pracowałem? Jeśli chodzi o wiek to wytłumacz mi po czym sugerujesz że mam 13 lat? Masz kompleksy? Sam masz nie więcej. Zastanów się nad sobą. Jeżeli robisz serwer, to dopracuj go i dobierz do współpracy odpowiedzialnych ludzi. Powodzenia.

5043c524d3712.png

Oficjalnie to ty gimbusem jeszcze nie jesteś >.>

jest jest

Opublikowano

W 100% nie polecam servera, z racji tego ze jako admin jest tam dzieciak o nicku Zwiad123 który nie może powstrzymać emocji i pisze mi na priv takie coś

Ty kurwa nie odpisuj pierdolencu jebany bo nawet nie bylem 1sekunde na serwerze to sie pierdol

co nie jest nawet zgodne z prawda bo na serwerze byłem i to nie raz

Opublikowano

W 100% nie polecam servera, z racji tego ze jako admin jest tam dzieciak o nicku Zwiad123 który nie może powstrzymać emocji i pisze mi na priv takie coś

Ty kurwa nie odpisuj pierdolencu jebany bo nawet nie bylem 1sekunde na serwerze to sie pierdol

co nie jest nawet zgodne z prawda bo na serwerze byłem i to nie raz

ok to daj dowody ze byles na serwie spoko?

Opublikowano

haha dowody ... jak potrafisz to sprawdź logi tam będzie pisało ze wszedłem na server

a jeżeli nie wiesz co to logi to ci wytłumaczę

wejdź na FTP servera (jeżeli wiesz co to) i znajdź plik server.log) otwórz to notatnikiem i

poszukaj mojego nicku tylko nie pod kontem tego co zbanowałes jak przypuszczam po

tych postach tylko dane z logowania.

@up potwierdzam administrator chwali się raz ze potrafi pisać forum/stronę a jednak potrafi korzystać tylko z gotowych szablonów

Opublikowano

czyli forum nigdy się ludzie nie doczekają ....

jak nie umiesz przeszukiwać logów to i mnie nie znajdziesz , na servie byłem kila razy i po prostu szkoda mi było mojego czasu marnować na tym nędznym niewypale dziecko, wiec nawet tam nie grałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...