Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dt

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.moze mi ktos opisac jak wynies wiecej mapek zin z dt?wiem ze przeklada sie np na bufa skrzynie i potem sie je otwiera na 2 pietrze ale prosze opisac jak to dokladnie zrobic.za odpowiedzi beda lajki.pozdrawiam

Opublikowano

znaczy na pl nie dziala

na niektorych privach tylko

zbierasz mapy

logasz

idziesz na dt znowu

tam gdzie masz mapki nie mozesz dotknąć metka na 50lv czyli np na buffke mapy a bijesz głowną

jak przeniesie Cie wyzej to używasz mapy i przenosi Cie na klucze

Opublikowano

słuchaj skrzynki musisz w dt otworzyć bo po wyjściu z dt już ich nie masz poprostu znikają a w dt zbierasz tylko mapki zin^^

Opublikowano

słuchaj skrzynki musisz w dt otworzyć bo po wyjściu z dt już ich nie masz poprostu znikają a w dt zbierasz tylko mapki zin^^

z tego co mi wiadomo to jak otworze w dt to po 1 mapce zin wiecej nie poleci

Opublikowano

niemożliwe może poprostu ktoś wprowadził takie szkaty do dropu^^

nie chodzi mi o serwer reinor czy da sie wyniesc do m1 i otworzyc bo nie wiem gdzie mam je otwierac :> fujasz skrzynie np na diamondzie wystawiaja w sklepach

Opublikowano

No to tak,dropisz skrzynie.

Otwierasz je na bufce (najlepiej) w dt gdy dropnie ci mapa idziesz na 2 piętro (nie bij metka 50lv postacia która ma mapke)klikasz na mapke i jestes na kluczach ;)

No to tak,dropisz skrzynie.

Otwierasz je na bufce (najlepiej) w dt gdy dropnie ci mapa idziesz na 2 piętro (nie bij metka 50lv postacia która ma mapke)klikasz na mapke i jestes na kluczach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...