Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROPOZYCJA] Odświeżanie tematów !

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem, tematy by szybko ginęły pod innymi, szczególnie w większych działach.

Gdy trzeba pisać posty, moderator widzi, gdy ktoś ciągle podbija temat lub tutorial który nie cieszy się dużą popularnością.

Temat z problemem lub zleceniem z masą odświeżeń ma większe szanse, że ktoś się "zlituje" i chociaż spróbuje pomóc.

No to można przecież ustawić, że taki przycisk można nacisnąć raz na 24h.

Na tak

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No to można przecież ustawić, że taki przycisk można nacisnąć raz na 24h.

Na tak

... przeciez o to glownie mi chodzi ;p

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Odkopię ;f

Jestem na nie, pomyślcie tylko ktoś odkopie swój temat z przed roku co zasypie nowe tematy...

Nic dodać, nic ująć. U nas na mpc tematy, rzadko są zamykane. Przeważnie tylko w wypadkach jeżeli autor wymaga od nas czynności/łamie regulamin. Bywa, że istnieją topiki z 2k9 roku, które nadal są otwarte. Wpadłby jakiś troll i po refreshował wszystkie.

Zbędne, niepotrzebne i na pewno spowoduje wiele problemów. Dlatego ja na nie.

Opublikowano

Nic dodać, nic ująć. U nas na mpc tematy, rzadko są zamykane. Przeważnie tylko w wypadkach jeżeli autor wymaga od nas czynności/łamie regulamin. Bywa, że istnieją topiki z 2k9 roku, które nadal są otwarte. Wpadłby jakiś troll i po refreshował wszystkie.

To niech ta opcja bd dostępna tylko w zleceniach, zakończone przecież są zamykane i dawane do Archiwum :3

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Jebłem jak to przeczytałem :D

Nie zrozumiałaś tematu ;) Tematy będzie można odświeżać TYLKO SWOJE wiedz jak może być troll z 2k9 ? :O A tak po za tym można ustawić że temat może być odświeżać tematy np. Nie starsze niż 2 miesiące od ostatniego posta :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Jebłem jak to przeczytałem :D

Nie zrozumiałaś tematu ;) Tematy będzie można odświeżać TYLKO SWOJE wiedz jak może być troll z 2k9 ? :O A tak po za tym można ustawić że temat może być odświeżać tematy np. Nie starsze niż 2 miesiące od ostatniego posta :)

Tak, wiedziałam, że tylko swoje tematy, ale pierwsza myśl, jaka mi przyszła do głowy, to nadmierne wykorzystywanie tej opcji przez użytkowników. Wy tego nie widzicie, ale my juz jesteśmy uczuleni na to, co nieraz userzy mogą wymyślić ;-)

Jeżeli ten dodatek ma w sobie wbudowane dość obszerne ustawienia, jak np to, co podałeś, czyli, że nie można odświeżać tematów starszych, niż ileś tam dni/miesięcy, to teraz wygląda to dla mnie całkowicie inaczej.

Jeżeli admini nie będą mieli nic przeciwko, to czemu nie. Tylko z tego co pamiętam, było to ju u nas na forum i nie sprawdziło się.

Opublikowano

Jeżeli admini nie będą mieli nic przeciwko, to czemu nie. Tylko z tego co pamiętam, było to ju u nas na forum i nie sprawdziło się.

Coś się zepsuło chyba, a nie się nie sprawdziło.

Co do tematu - tak. Limit tematów do podbicia przez jednego usera na dzień ustawić na 5 i wszystko będzie ekstra.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

jaka jest idea podbijania zamkniętego tematu ?

bo tego nie rozumiem.

ok, taka opcja to spoko sprawam, ale na cholere podbijać zamknięty temat ? skoro jest zamknięty, to chyba jest nieważny, albo bezużyteczny. o.0

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Moja sugestia na dopracowanie całego tego odświeżanie:

- Temat da się odświeżyć raz na 24h

- Odświeżać może tylko autor tematu

- Nie można odświeżyć tematu, które jest już zamknięty/leży w koszu

- Nie można odświeżyć tematu starszego niż miesiąc

- Maksymalna ilość odświeżeń na dzień to 5 (1 na temat) tak jak Baksiu napisał

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Moja sugestia na dopracowanie całego tego odświeżanie:

- Temat da się odświeżyć raz na 24h

- Odświeżać może tylko autor tematu

- Maksymalna ilość odświeżeń na dzień to 5 tak jak Baksiu napisał

5 To za dużo ;)

Ale tak jak wypisałeś to standardowe ustawienia tego dodatku :)

Opublikowano

Myśl czasami jak coś piszesz.

Jak można odświeżyć temat, który jest zamknięty, albo jest w koszu?

To już jest w regulaminie i za to jest 5% (górnikowanie).

Ja jestem na nie, za dużo chaosu by było.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja jestem na TAK, ;-) Nie wiem jak wy, ale mi pomysł się podoba.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Myśl czasami jak coś piszesz.

Jak można odświeżyć temat, który jest zamknięty, albo jest w koszu?

To już jest w regulaminie i za to jest 5% (górnikowanie).

Ja jestem na nie, za dużo chaosu by było.

Jak nie masz pojęcia na jakiś temat to się nie wypowiadaj

On podał opcje jakie ustawić w dodatku.

Za dużo chaosu ? 10 razy więcej jest z tym jak odświeżają przed czasem a ktoś ich poprawia.

Instalacja dodatku + ustawienie to jest godzinka roboty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...