Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROPOZYCJA] Odświeżanie tematów !

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiemy ludzie (w tym ja) robia czasami tematy tylko po to zeby je odswiezać.

Będąc kiedyś na pewnym forum zobaczyłem coś ciekawego . Mianowicie po prawej stronie (koło czerwonej informacji [Zamknięty temat] widnial przycisk ktory autor tematu moze raz na dzien poprzez kliknięcie odswieżyć temat. Dzięki temu nikt nie bedzie nabijał postów. Jestem pewien ze tutaj tez cos takiego da sie zrobil bo forum na ktorym to widzialem bylo oparte na silniku IP board

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jestem na tak, wspaniała opcja do zleceń np. w FanArt.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

No nie wiem, tematy by szybko ginęły pod innymi, szczególnie w większych działach.

Gdy trzeba pisać posty, moderator widzi, gdy ktoś ciągle podbija temat lub tutorial który nie cieszy się dużą popularnością.

Temat z problemem lub zleceniem z masą odświeżeń ma większe szanse, że ktoś się "zlituje" i chociaż spróbuje pomóc.

Opublikowano

Rozchodzi się o modyfikacje Bump.

Bardzo dobre rozwiązanie, jednak już to administracja wprowadziła po czym modyfikacja wysypała błędy i forum przestało działać, także na razie tego raczej nie będzie.

Opublikowano

jezeli ma byc kolejny dodatek ktory bedzie zamulal forum, nie , lecz jezeli nie bedzie z nim jakis problemow to jak najbardziej tak

niech kierzek i kokosz sie wypowiedza

­

Opublikowano

Kiedyś było testowane i nie przeszło (nie wiem czemu). Oczywiście na TAK

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Z tego co widziałem, to niektóre dodatki do IPB są płatne. Ciekawe czy właśnie z tym tak nie będzie, ale co do czego, to na prawdę byłby świetny pomysł .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja jestem na nie,gdyż zawsze można sobie posty nabić :D

No właśnie dla takich ludzi jak ty to ma wejść w życie. Wreszcie by się skończyło nabijanie postów. Jak najbardziej na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...