Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Pytanie

Aron96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E-100 większa mobilność, mniejszy pancerz. Maus - mniejsza mobilność, żelazna strzała. :) Wybierz sam co chcesz.

Opublikowano

Zapomnieliście dodać że obydwa czołgi to ulubieńce arty :)

Trafne spostrzeżenie. E-100 i Maus to wielkie krowy, jedne z największych czołgów chyba i bardzo łatwo je trafić. :P
Opublikowano

gdy bym grał niemieckimi czołgami leciałbym na e-100 kiedyś grałem mausem jakoś tak średnio mi się grało ale to zależy od stylu gry chcesz być "bunkier" czy "silna armata"

Opublikowano

idź w maus'a ma lepsze działo, e-100 ma takie działo,że niekiedy nie można przebić IX tieru :(

GTFO.

Działa mają takie same, w E-100 możesz najwyżej doczepić 15cm, która ma taką penetrację, że szkoda słów.

Grałem na teście i E-100, i Mausem. Z tej dwójki bardziej do gustu przypadł mi Maus, ale jeżeli wrzuci nas do medów albo do zwinniejszych HT (typu T100E5, IS-7, IS-4), to często kiedy dojedziemy na środek mapy nic już dla nas nie zostanie. Kwestia gustu. Jeżeli potrafisz kątować pancerz i umiejętnie wykorzystywać mobilność - lepszy jest E-100. Jeżeli natomiast liczysz na sieczkę i stawiasz na operacje defensywne - wybierz Mausa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...