Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infinite Aion

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, chce grac na infinite ale sciagnalem wersje EU. Czy na tej wersji można grac , czy musze od nowa sciagac, a może mozna jakos zamienic Eu na North America??

Opublikowano

mam problem :angry: wyskakuje mi error creating the web proxy specified in the "system.net/defaultProxy" configurations section i potem jeszcze wyskakuje mi ze mam zla wersje aiona i niechce sie wlaczyc. Co mam zrobic??????

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dawalem to :

http://www.mpcforum.pl/topic/111749-infiniteaioncom/page__p__720456__fromsearch__1entry720456

@edit

Aby, zagrać na InfiniteAion, należy zrobić wszystkie Update.

Ponieważ, są to pliki niezbędne do gry.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na lumielu są spore legiony Angików, Koreańczyków, Ruskich, Polaków, i jeden największy Polsko - Angielski oczywiście w Pro ziomkach asmodianach :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie serwery Infinite Aion se największymi serwerami Aiona, z nowości dodano ostatnio działający wpełni gattering i co najważniejsze craft działa

infinite działa na NA wersji , poprostu zainstaluj i w lanczerze w ustawieniach dodaj jezyk angielski

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Witam

Ja mam wersje pudełkową Aiona i za cholere nie moge zmienic na North America.. zmieniam region w ustawieniach i wyskakuje mi ze jest AION EUROPE !!! zmieniam katalog bin32 odpalam IALauncher ... cos tam sobie ponaprawia no i w koncu wciskam LAUNCH i wyskakuje mi takie cos

aion1r.png

i nastepnie

aion2k.png

Bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

skasuj katalog gameguarda albo wywal ładowanie tego programu , a ze pokazuje ustawienia EU nie znaczy ze jest ustawione NA, wersja instalki jaką posiadasz nie ma całkowicie znaczenia bo gra i tak aktualizuje się z internetu z lanchera NCSOFTU ale uruchamia potem z lanchera IA

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano
skasuj katalog gameguarda albo wywal ładowanie tego programu , a ze pokazuje ustawienia EU nie znaczy ze jest ustawione NA, wersja instalki jaką posiadasz nie ma całkowicie znaczenia bo gra i tak aktualizuje się z internetu z lanchera NCSOFTU ale uruchamia potem z lanchera IA

dalej to samo

Opublikowano

Siemka

Wracam do Aiona lecz już na priva.

Czy ten Priv jest płatny?.

oczywiscie po to stawiają prywatne serwery by na nich płacić za gre

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...