Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z 1 karta sp nostale

Plejer 23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, po prostu jakimś fartem zjezdzam pyłowego króla do żółtego życia a pózniej już nie moge go pokonać za trudny jest jestem 37 wojownikiem z wr ognia 25 % poszlo mi na samego pylowego króla chyba z 20 kurczakow i 35 kanapek a kasy tez ostatnio nie mam za specjalnie

Opublikowano

Wyexp trochę wróżkę, pochodź na bb i zbierz kasę na poty. Oczywiście weź pety. Jak się nie udaje to kup lepsze eq (nie napisałeś jakie masz) no i próbuj ;)

nowasygnanikolcja.jpg
Opublikowano

Jak bd iść na króla wyślij wpierw pety. Polecam też kupić po 1 potku obrony, atak oraz na życie i mane. A tak na przyszłość gdy w cp zdobędziesz Ogromne Eliksiry zawsze zostaw je na misje na sp.

Opublikowano

@up Co Ty gadasz? Najlepiej nawalać ciągle w bossa. Robię tak na każdej postaci wojem magiem i łukiem i zawsze mi się udaje za 1 razem.

@topic Po 1 powiedz jakie masz eq. Kup sobie olbrzymie potki odnowy lub zrób nupa z 26lvl i zrób sobie cp 26. Masz jeszcze pety. Weź Toma i jakiegoś Baranka. Będą raczej najsilniejsi jak na twój lvl. Ulepsz skillę i podstawowe uderzenie. Stunuj bossa jakimiś skillami. Powinieneś dać rade :)

Opublikowano

@up - zgadzam się

a czy cię nagle deda czy ty rady nie dajesz ?

i kim grasz?

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Widziecie że gość nie jest pro i każecie kombinować eq u7+6.Ustaw sboie na dwa hotkeye (np. 9 i 0 ) kurczaki, poproś o buffki WK (gość z lasu w sandałkach, karta sp łucznika) i lecisz.No właśnie Tom i zmęczony baran się przyda i potuj je nie siebie...W późniejszych CP też je zdobędziesz więc nie ma z tym problemu.Pzdr

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...