Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid / Late Game

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swain i ryze jak koledzy mowia to są postacie z dużym survi(dobry build) , i mocnym combo (ryze sciaga na combo ad carry).

1337

Opublikowano

Ja tam polecę Ahri.

Świetny harras z q (dodatk. true dmg), niezła farma, ulti mobilne, dobre do uciekania/gonienia.

Charm, który przyciąga wroga/miniona.

Opublikowano

Ja napisałem ,,Preferuję: Swain vs Talon vs Malzahar vs Xerath " I tylko tego sie trzymam nie żadna Ahri albo Evelyn tylko to co napisałem

Proszę o wiecej odpowiedzi

Opublikowano

Z tych to Malza, jak ogarniesz kosisz wszystkich, lub Talon który kontruje większość postaci na midzie swoim silence i burstem. Do tego niezły escape mechanizm i dmg z ulti.

Ale ja również polecam Ryze'a który wg mnie jest jednym z najlepszych midów i ma bardzo duże survi, taki offtank z ogromnym DMG.

Opublikowano

Coś z tych co nie wymieniłeś ale mega late game i dobry mid to jak najbardziej Victor :) I go Ci polecam - nie doceniona postać jak dla mnie a w lejcie robi swoj , zreszta w early też nie wymięka.

Opublikowano

Coś z tych co nie wymieniłeś ale mega late game i dobry mid to jak najbardziej Victor :) I go Ci polecam - nie doceniona postać jak dla mnie a w lejcie robi swoj , zreszta w early też nie wymięka.

Nie chce żadnych Viktorów !

Chce tych które wymieniłem....

Opublikowano

Bierz Talona który kontruje większość postaci na midzie swoim silence i burstem.Dobre ulti do ucieczki

Bierz Talona który kontruje większość postaci na midzie swoim silence i burstem.Dobre ulti do ucieczki

Opublikowano

Z tych to Malza, jak ogarniesz kosisz wszystkich, lub Talon który kontruje większość postaci na midzie swoim silence i burstem. Do tego niezły escape mechanizm i dmg z ulti.

Ale ja również polecam Ryze'a który wg mnie jest jednym z najlepszych midów i ma bardzo duże survi, taki offtank z ogromnym DMG.

Malzą kosisz wszystkich? Chyba na botach. Jak ja mam malzę na midzie to już wiem że 100% lane wygrany. Rashuję pasek jako pierwszy i malza ssie.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Dodam że Alex Ich zapytany o najbardziej op postać jego zdaniem, odpowiedział że Ryze ;)

Ale to było jeszcze przed wjeściem dianą i zyrą.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Ogólnie to polecam Morgane na MIDa :P

Ale jeżeli podałeś, że tak ujmę... Swoich ulubienców . Myślę, że Swain.

Opublikowano

Na mid'a to swain lub malzahar.

Swain jest super mocny, jeżeli go ogarniesz, na 1v1 z ultem always win. Swainem przeważnie wygrywam mid'a, chyba że vs. galio.

Malz ma mocny haras, bardzo łatwą farme, oraz op ult'a, który zawsze się przyda jeżeli ktoś gankuje / w tf'ach jeżeli chcecie ogłuszyć jakiegoś ad carry.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Evka na mida pierwszy raz słyszę.

to najprawdopodobniej jesteś noobem z 1100 elo

evelynn stompuje mida jak umiesz grac

76561198026780786.png

Opublikowano

Polecam talona.

Łatwy system ucieczki, dość łatwa farma. Możesz nim iść na topa, jungle, mida. Na midzie jest kontrą dla niektórych. Przy odpowiednim buildzie ma dość duży dmg.

Opublikowano

Ja ci polecam również talona. bardzo dobra postać, jak ją ogarniesz to możesz kozaczyć m.in w jungli i pomagać z powodzeniem na midzie. Według mnie najlepsza postać z obecnej rotacji oraz warta swojej ceny ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Polecam ci Swaina , Talona i Malze.Malza zabójcze kombo Talon też.Swain lane sustain sporawy dmg.

Opublikowano

I tak w early talon jest hujowy, a jak będzie "pushowany" na midzie to nie poganguje i nie podłapie killi, a co za tym idzie będzie gówno a nie talon ...

Jeśli chodzi o mnie to brałbym swaina:

+ CC

+ długie pozostanie na linii - ult, pasywka

+ free ignite + zwiększenie obrażeń

- bardzo dużo many je z ulti.

Opublikowano

Jesli ci chodzi pro mid w late game o jest anine + bo tania albo LB kosmiczne dmg z combo rzadko kto przezyje to combo ma dobry styl escape ,stund,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...