Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polski support

miotanim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie zdanie na temat ostatnich wyczynów adminiów.

Chodzi mi o przerobienie kont adminowski, tak zwanych karetek, na zwykłe statki z rangą szeregowy pilot kosmiczny, zwykłym golcem. Oczywiście konta ich się bardzo wyróźniają mianowicie maja zrobione kronosy lecz nie mają ani jednej lambdy czy epsilona, mają przelatanych 50 godzin a maja wszystkie havoki, herkulesy i do 300k z amunicji UCB-100 a z rsb jak sie zmiesza dochodzi do 600k co widać na filmikach, maja też spore poszycie a mionowicie 4,5 mln osłon na jednej konfiguracji. No i oczywiście bym zapomniał :) potrafia ucieć z pvp podczas walki, lub przemieścić samoczynnie gracza na jaką mape sobie chcą i go ubić jak robią i co ciekawsze gdy przestają latać banują swoje konta a potem je odbanowują i dalej latają na nastepny dzień. Na tickety odpisują tekstami typu: " nie pana sprwa" czy" chcesz pan zostać zbanowany?". hmm czy mam dowód że to są admini owszem :) gdy pierwszy raz widziałem na mapie gościa "antybocik" miał range admina za 3 minuty już kapita sobie zrobił.

Niechce widzieć odpowiedzi typu " jak byś był adminem też by cie korciło", bo to nie prawda, bycie administratorem to obowiązek i nie można robić sobię jaj z tego poniewaz można zostać posądzonym przez firme o straty moralnie. Zostaje się adminem poto żeby pomagać a nie latać na kontach co biją po 500k i mieć z tego radoche.

Pytanie moje jest takie czy spotkało to kogoś na innym serwie?

I jakie macie zdanie na temat polskiego supportu przez ostatnie kilka tygodni.

Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Opublikowano
"chcesz pan zostać zbanowany?"

A w tej bajce były kucyki? Bez przesady może nie są uczciwi w stosunku do graczy ale na pewno na zgłoszenia tak nie odpisują.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

A w tej bajce były kucyki? Bez przesady może nie są uczciwi w stosunku do graczy ale na pewno na zgłoszenia tak nie odpisują.

cytuje co zostało odpisane, gracz na PL2? zapewnie nie i niewiesz co sie dzieje. na tickety w sprawie kont ktore bija po 500k odpisują ze jest pan programistą i czy chcesz pan zosać już zbanowany?. ktoś nie chcie uwierzyć pisać ,zapraszone na ts i pokaze screna :) to wszystko co napisałem jest prawdą

Opublikowano

W stu 100% się z tobą zgadzam!

Admin powinien być bardziej poważny, a nie szaleć bo jest adminem...

To nie sprawiedliwe, ludzie kładą na tą grę często spore pieniądze, a taki admin lata sobie FE full wypas i bije graczy.

Jak chcą sobie pograć w tą grę i bić innych graczy to proszę bardzo ja nie mam nic przeciwko, tylko niech sobie założą "prawdziwe" konta i władują w nie prawdziwą kasę lub nawet puszczą boty, a nie chcą być równi w grze, a nie chcą wyłożyć ani grosza.

obraz24.png

Opublikowano

cytuje co zostało odpisane, gracz na PL2? zapewnie nie i niewiesz co sie dzieje. na tickety w sprawie kont ktore bija po 500k odpisują ze jest pan programistą i czy chcesz pan zosać już zbanowany?. ktoś nie chcie uwierzyć pisać ,zapraszone na ts i pokaze screna :) to wszystko co napisałem jest prawdą

W tym co napiasłem niema ani jednego kłamstwa i mimo że cięzko w to uwierzyć to prawda. Cała prawda.

Opublikowano

W stu 100% się z tobą zgadzam!

Admin powinien być bardziej poważny, a nie szaleć bo jest adminem...

To nie sprawiedliwe, ludzie kładą na tą grę często spore pieniądze, a taki admin lata sobie FE full wypas i bije graczy.

Jak chcą sobie pograć w tą grę i bić innych graczy to proszę bardzo ja nie mam nic przeciwko, tylko niech sobie założą "prawdziwe" konta i władują w nie prawdziwą kasę lub nawet puszczą boty, a nie chcą być równi w grze, a nie chcą wyłożyć ani grosza.

To teraz wiesz jak czuje się uczciwy gracz który kupuje uri a inni sobie na botach grają...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

To teraz wiesz jak czuje się uczciwy gracz który kupuje uri a inni sobie na botach grają...

Dobra ale bota łapie skrypt a oni wyposarzenie kasują z kont

Opublikowano

Filmiki widziałem ;p Moim zdaniem powinni wylecieć z roboty za takie coś. Chcą pograć, niech grają ale tak jak my od zera.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Polski support to idioci. Prędzej odpisują na maile, niż czytają pytania użytkowników.

I tu potwierdzam, by gdy wjechałem im trochę z prawdą i słowami wyżej, że prędzej odpisują, niż czytają to również zostałem zastraszony banem.

Pomóc Ci w niczym nie pomogą, jedynie czasem jeden + u nich, bo wrota zwrócą.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

w dodatku wrót nie chca oddać ... ostanio oddali tylko alfe i bete(bete ledwo odzyskałem bo im opierdol zrobiłem) a przyczyna to ogromne lagi... i jeszcze mi piszą że to nie z winy serwera. Straciłem tak 3 alfy 1 bete i 1 gamme ... teraz bardziej staram sie żeby zmniejszyć lagi bo mi tych wrot nie zwracaja...

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

w dodatku wrót nie chca oddać ... ostanio oddali tylko alfe i bete(bete ledwo odzyskałem bo im opierdol zrobiłem) a przyczyna to ogromne lagi... i jeszcze mi piszą że to nie z winy serwera. Straciłem tak 3 alfy 1 bete i 1 gamme ... teraz bardziej staram sie żeby zmniejszyć lagi bo mi tych wrot nie zwracaja...

A ten zamiast sie cieszyc to sie zali. Jak wam nie pasuje co oni odpierdal*** to napiszcie do niemieckiego supportu i liczcie na to ze sa bardziej wyrozumiali.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...