Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradlem riba +9 sr 30% co mi..

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O głupiego riba i to jeszcze marne 30śr nikt nie pójdzie na policje. Ja gdyby mi ktoś ukradł takiego riba to bym wyśmiał tego drugiego że chce mu się takie gówna kraść.

btw. dobrze że wakacje się już kończą bo wreszcie pójdziesz do szkoły i dowiesz się jak się pisze słowo "żeczy"

HBV27j.png

Opublikowano

Wyśmieją go.Czemu?Policja ma ważniejsze rzeczy na głowie,a nie Gra MMO RPG.Co najwyżej to ban w grze i nic więcej.Jak to zgłosi na następny dzień będzie w wydarzeniach :D

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Nic Ci nie grozi ale jesteś Chamem ,ktoś poświęca czas żeby coś zdobyć a ty sobie to tak po prostu bierzesz

Chamstwo ale tak to jest w polskich grach internetowych :(

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Jeżeli sprawa naprawdę będzie na Policji to grozi Ci grzywna pieniężna lub poprawczak jeżeli nie jesteś pełnoletni. Dodatkowo za kradzież dostaniesz bana w grze :), oczywiście jeżeli zgłosił to.

Tutaj masz cytat z pewnej gazety z Kalisza:

hahahahahahahahahahahahahahahahaa

Opublikowano

Zmień lepiej IP bo cie namierzą i będziesz płacił kare 25tys złoty i pójdziesz siedzieć na dożywocie za ukradnięcie tego riba :D. Nic ci nie grozi jeżeli typek nie ma dowodów :D.

@Edit ;p

Zdradziłbyś jak mu go ukradłeś? Wbiłeś mu na konto czy wywalił/ dał ci go ;d?

Opublikowano

Idzie dzieciak na policje prosze pana ukradli mi riba śr 30% nie mam czym bić...

Nic Ci nie zrobia

Jeżeli sprawa naprawdę będzie na Policji to grozi Ci grzywna pieniężna lub poprawczak jeżeli nie jesteś pełnoletni. Dodatkowo za kradzież dostaniesz bana w grze :), oczywiście jeżeli zgłosił to.

Tutaj masz cytat z pewnej gazety z Kalisza:

Kalisz i okolice kalisza mmm;)Mieszkasz w kaliszu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...