Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradlem riba +9 sr 30% co mi..

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj ukradłem gościowi riba +9 sr 30 nie poszlo mi to gładko bo jakos nie mogłem tego zrobić no ale wkonu ukradłem bo 2 dni temu mi tez ukradli zeczy warte 5x wiecej wiec musiałem sie zrewanżować i teraz takie pytanie. Gość straszy mnie policja itp... Olewam go ale tak dla wlasnego spokoju spytam czy moze on mi coś zrobić?

Opublikowano

Jeżeli sprawa naprawdę będzie na Policji to grozi Ci grzywna pieniężna lub poprawczak jeżeli nie jesteś pełnoletni. Dodatkowo za kradzież dostaniesz bana w grze :), oczywiście jeżeli zgłosił to.

Tutaj masz cytat z pewnej gazety z Kalisza:

3 lata więzienia grozi złodziejowi, który przywłaszczył sobie… ekwipunek postaci z internetowej gry. Wirtualna kradzież będzie miała realny finał w sądzie.

Policjanci wyjaśniają sprawę. Sprawcy tego przestępstwa grozi do 3 lat więzienia.

Opublikowano

Nie wysmieja go , moze isc na policje , jesli rib nie bedzie warty wiecej niz 200zl to bedzie to oszustwo a jesli wiecej niz 200zl to kradziez. Sorry za orto pisze z fona.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano
Jak nie chcesz miec problemow , to mu oddaj.. A myslicie ze tamtego tez wysmiali co poszedl na policje i bylo w tvn? :>

Nie wyśmiali bo to jest kradzież wirtualnych danych... W dodatku jeśli dobrze pamiętam ten koleś wydał na to 1k+ zł więc wiesz... ;)

@Top

Policja się tym nie zainteresuje, bo to są grosze, w dodatku powiedziałeś, że on też Cię oszukał to sam siebie na policje nie będzie ładował... ;) Jedynie możesz dostać bana jeśli ma jakieś demko z tej waszej "wymiany"... ;)

Opublikowano

Policja musi zaintersować sie każdym zgłoszeniem.Pamietam sprawe w tvn jak na policje zgłoszono ze z parapetu na parterze ktoś ukradł garnek z rosołem i policja musiała tą sprawą tez się zajmować.

logoooooooo.gif

Zarabiaj 2% od każdego zakupu w programie partnerkim i zbieraj zniżki za Lubie to na facebooku

Opublikowano

Na policje może ale to może iśc ! w co wątpie ;]

pewnie ma 10 - 12 lat .

najlepiej nie odpisuj na jego wiadomości.

olewaj go. zrób przerwe w graniu na jakiś tydzień i wtedy gościu już zapomni ;]

Jeśli pomogłem daj likeee ;]

Opublikowano

Nie wiesz w co się w pakowałeś grozi ci 25lat puchy :D hehehe to oczywiście żart

tcul.jpg

Opublikowano

Powiem tylko jeśli w niedozwolony sposób wlamałeś się na jego konto np. Kayloger

To oczywiście może iśc na policje robilem tak wiele razy i odzyskalem swój ekwipunek.

Ale jeśli np. wywalił tego riba i podniosleś go na SH/Drop Hack nic ci nie grozi oprócz bana w grze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem tylko jeśli w niedozwolony sposób wlamałeś się na jego konto np. Kayloger

To oczywiście może iśc na policje robilem tak wiele razy i odzyskalem swój ekwipunek.

Ale jeśli np. wywalił tego riba i podniosleś go na SH/Drop Hack nic ci nie grozi oprócz bana w grze.

A może przeczytaj co napisał... Mówił, że mieli się wymienić eq i koleś dał mu riba a on uciekł... ;)

Opublikowano

Kwestia jest taka czy wbiłeś mu na konto i po prostu sobie zajumałeś czy po prostu dał ci na handlu. Jeśli druga opcja to może cie pocałować w D***

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...