Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miałem wiele postaci, czas coś osiągnąć!

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to pytanie kieruję do doświadczonych graczy. A mianowicie, gram w metka około 2 lata ale nic zbytnio nie osiągnąłem ponieważ a to za mało ludzi na serwie, a to postać nie pasuje itp. itd i tak zmieniałem postacie jak rękawiczki aż w końcu znudziło mi się expienie. Więc chciałbym abyście pomogli mi wybrać postać do gry.

No więc tak:

- nie zbyt trudny exp

-dobra do pvp

-bicie bossów

-rozwalanie metków (nie konieczne,mogę zrobić dropa)

-jakiś tam drop podczas eventów

-zadymy pod DT

-wojny

-najazdy na królestwa

-przeszkadzanie w expie przeciwnym królestwom ( trzeba będzie się później odwdzięczyć za przeszkadzanie gdy ja expiłem )

-żeby nie była monotonna

- no i co najważniejsze żeby się nie nudziła

Wiem że żadna postać nie spełni moich wymogów ale chciałbym aby spełniła przynajmniej kilka warunków. Najbardziej mi zależy na warunkach:

- nie zbyt trudny exp (tu typuję surę,woja i ninję)

-wszystko co związane z PvP (typuje BM,Mental,Archer,Dagger)

Tak więc w grę wchodzą wszystkie postacie oprócz szamana.

Z góry dzięki za poświęcenie mi czasu

PS: Modek nie zamykaj, potrzebuję konkretnych odpowiedzi od doświadczonych graczy.

Opublikowano

- nie zbyt trudny exp - SURA WP

-dobra do pvp - SURA WP (Rozpro BM lezy)

-bicie bossów - Body

-rozwalanie metków (nie konieczne,mogę zrobić dropa) - Body / WP

-jakiś tam drop podczas eventów - Body /Wp

-zadymy pod DT - All postacie dobre

-wojny - All postacie dobre

-najazdy na królestwa - All postacie dobre

-przeszkadzanie w expie przeciwnym królestwom ( trzeba będzie się później odwdzięczyć za przeszkadzanie gdy ja expiłem ) Sura WP - Rozpro

-żeby nie była monotonna - Sura WP

- no i co najważniejsze żeby się nie nudziła Sura WP ,,

Myśle ze pomogłem :)

Opublikowano

To tak.

Najlepsza postać, ogólnie, jeżeli posiadasz na nią pro eq i jesteś bardzo dobrym graczem to SURA WP.

Podam przykład, sura wp wygrała konkurs pvp na serwerze bal*ora.pl, gdzie są bony jak na PL

Ja osobiście polecam ci grać wojem bodym, dobre pvp na kazdym lv, najlepsza postac do zarobku.

Pozdrawiam :>

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

To tak.

Najlepsza postać, ogólnie, jeżeli posiadasz na nią pro eq i jesteś bardzo dobrym graczem to SURA WP.

Podam przykład, sura wp wygrała konkurs pvp na serwerze bal*ora.pl, gdzie są bony jak na PL

Ja osobiście polecam ci grać wojem bodym, dobre pvp na kazdym lv, najlepsza postac do zarobku.

Pozdrawiam :>

Ale nie sprawdza się na wojnach ;/ miałem na niego ochotę

Opublikowano

Tak jak napisal Zaymaki ;)

Sura WP jest dobra postacia i nienudzaca sie ;)

To jest pomieszanie Mentala i Bodego oraz czegos z innej wymyslonej postaci, poniewaz w PvP rozpro na Bodego/Bm i po nich.

A co do expa to expienie ta postacia jest przednie . Wienc najbardziej Sura WP.

Pozdrawiam.

sygnaturagrzybka.png

Pomoglem daj Lajka:)

Opublikowano

Woj Mental jest dobry do expa jak i do pvp. Jedynie na metki słaby, ale przecież mówiłeś, że możesz zrobić dropka ;)

Doradzają Ci WP? Grałem nią na PL, i o PvP jak i "zadymach" przed 70lv możesz pomarzyć, bo nic nie zdziałasz :P

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja gralem WP, to bardzo prosta postac, polecam nią grac, wbijaj skille na 17 to przy 40 masz 3x M i miazdzysz WPkiem.

Mental moze byc do pvp jak i expa, o ile zrobisz sobie dropka :D

Opublikowano

wp bez eq 5b gowno zrobisz chyba ze 80+ i all skille do pvp na p

wg mnie szaman smok malo abs na to jest

eq tanie a w pvp od 80 KOSA

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

2x up, 3x M na 40lv ? Coś Ci się pomyliło ;d Ja polecam daggera, do 42lv możesz lurować na dzikusach i potem na Bo, od 42 marmurki w v2, ale to drobre eq trzeba mieć i poli najlepiej P i buff.

Opublikowano

a wiesz co mimo iz archer nie jest najlepsza postacia polecam wlasnie GO do expisz do 35 potem zarabiasz na rudach ,lowienie ryb, dropkiem potem kupujesz eq w marmurach robisz buffa (najlepiej jak masz pdka ) idziesz do v1 na szpony a i obowiazkowo 7k+ ladnie exp leci ( dobij buffce 35 skille blogo m i pomoc full int) do tego czasu bedziesz miec okolo 45+ no i mozesz wybrac sie do v2 wykupic duzo marmurów oraz potek w ten sposob w tydzien lub dwa wyexpisz 70 buffowi cos oklo 60 jezeli bedziesz expic w pt

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Wszystko dla sury WP,prócz ostatniego pytania.Nie nudzi się wogóle z Ninją.Jak umiesz grać ninją to zrobisz pro koxa.Bardziej polecam Ninję.Jeśli jednak nie umiesz robić postaci to polecam WP,choć jeśli umesz to tylko ninja dagg.Zobacz na YT np. BM vs Dagg itp.Zawsze Dagg wygrywa.Czy to o czymś nie świadczy?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...